• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

23.06.2023

11:25

ŠAVIJA TVRDI DA JE SNIMAK DOKAZ DA JU JE KARIĆ PREBIO! Nataša: Ko je drugi mogao da mi napravi ove povrede?!

Insajder

Rijaliti

ŠAVIJA TVRDI DA JE SNIMAK DOKAZ DA JU JE KARIĆ PREBIO! Nataša: Ko je drugi mogao da mi napravi ove povrede?!

Podeli vest

Snimak koji je uzburkao javnost objavljen je juče, a kako se navodi, na njemu su glavni akteri Stefan Karić i Nataša Šavija. Nataša je po objavljivanju snimka analizirala nasilne akte koji se vide i ukazala javnosti na šta da obrati pažnju.

Nataša Šavija muku muči sa povredom oka, na antidepresivima je, a od kako se pojavio i snimak tuče Stefana Karića i nje, njoj je još gore. Ona je prokomentarisala snimak i potvrdila da je to ona sa Stefanom.

Foto: printscreen instagram

Sporni snimak sve dokazaju

- Zar se ne vidi da me je čovek ščepao i vuče? A ovaj što je bio sa njim, ako nije svedočio kako je bilo, i on treba da ide u zatvor. Koliko je ljudi bilo okolo sve vreme i onda ja lažem kad kažem da su me povređenu još i izbacili bez ličnih stvari. Kao nelogično, niste čuli za nepravdu? Evo vam je crno na belo. I da li vam po hodu deluje da ne mogu da stojim koliko sam pijana? - napisala je Šavija na društvenim mrežama.

Foto: printscreen instagram

Nataša sve objasnila

- Zamislite u kakvom društvu mi živimo, gde se polemiše ko je koga prvi udario (a u pitanju su muško i žensko). Ako ste ćoravi, pa niste videli njegovo čupanje i davljenje pre toga, mogli ste makar da vidite da sam ga jedva takla šamarom, a da je meni od njegovog odletela glava, ako ništa. Zašto me nije poslao kući odmah, nego vukao ka izlazu bez stvari, da završi posao i vratio se? Koliko znam, ispred kamera nije bilo, zašto, ne znam. I mislim da je dotični bio svestan toga. Ja lepo kažem praksa. Znači, ja nemam reči. Meni je još jedina nada sudstvo, koje ima više materijala, nadam se da će donet pravičnu presudu - poručila je Šavija na svom profilu.

Foto: printscreen

Stefan i dalje ćuti

Podsetimo, o snimku se oglasio i Karićev advokat, koji je istakao da ne zna odakle je on došao.

- Ne bih komentarisao snimak za koji ne znam odakle je izvor. Još smo u fazi dokaznih radnji. Nema optužnog akta još - poručio je Karićev advokat.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
El Schabanny

pre 1 godinu

ne podrzavam nasilje nad zenama, muskarcima ,decom, zivotinjama.....ali da se drugarica Stavija podavala mladjanim pristojnim studentima, em bi cinila dobro delo em je ne bi tukli....ovako proceno baja da je nesto lose uredila pa da joj doplati.....sa par udaraca, za kamatu....

Ljuba

pre 1 godinu

Dokle ce ova baraba i njegov otac da maltretiraju devojke bez obzira kakve su i cime se bave. Dosta je bilo, terajte to u zatvor na prevaspitavanje. Šta misle da može sve da se kupi parama.

Rade

pre 1 godinu

Prva si ga udarila, trebao je još da te mlati.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija