• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

23.06.2023

14:11

MILJANA S FLAŠOM PIVA U RUCI, A DETE VOZI BEZ SEDIŠTA I POJASA! Šokantan snimak na društvenim mrežama, zadrugarka ponovo razbesnela javnost! (VIDEO)

Instagram prntscreen/miljana_kulic_official

Rijaliti

MILJANA S FLAŠOM PIVA U RUCI, A DETE VOZI BEZ SEDIŠTA I POJASA! Šokantan snimak na društvenim mrežama, zadrugarka ponovo razbesnela javnost! (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnica Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica borave s njenim sinom Željkom u Beogradu odakle su objavili i video snimak. Oni su se snimali u automobilu gde je Miljana pila pivo dok je Bebica vozio, a svima je pažnju privukao mali Željko na zadnjem sedištu.

Kontroverzna rijaliti učesnica objavila je snimak na kojem se vidi kako sina Željka (4) vozi na zadnjem sedištu, bez sigurnosnog pojasa i bez auto sedišta!

Foto: Foto Instagram prntscreen/miljana_kulic_officical

Sina vozi bez pojasa i sedišta... Miljana Kulić

Kulićeva je, zajedno sa svojim emotivnim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom, objavila da je stigla u Beograd, a skandalozna scena iz automobila svima je zapala za oko.

Naime, Miljana je snimala naslednika koji je na zadnjem sedištu sedeo bez sedišta za decu, a nije imao vezan ni sigurnosni pojas.

Na sve to, Kulićeva je u ruci držala pivo koje je, kao što se može videti i na snimku, u jednom trenutku i konzumirala.

Foto: Foto Instagram prntscreen/miljana_kulic_officical

Miljana s pivom u ruci...

Ovo nije prvi put da se Kulićeva ponaša neodgovorno kada je reč o njenom maloletnom detetu. Ona je pričala kako je njena majka Marija dobila privremeno starateljstvo nad Željkom, kako bi Miljana mogla da boravi u rijalitiju Zadruga.

Podsetimo, rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je saopštila javnosti da je navodno pretučena od strane partnera Nenada Macanovića Bebice. Nakon ovoga se oglasila i njena majka, Marija Kulić, koja je istakla da je sve laž.

Foto: Foto Instagram prntscreen/miljana_kulic_officical

A ni Bebica nije odreagovao i vozio je dete nevezano...

- Miljana je sve izmislila, pretila je da će da uništi Bebicu, pa je medijima slala poruke da ju je on pretukao i davio. Prava istina je da je ona izujedala njega i mene! Počela je da halucinira jer je pila alkohol kod drugarice u Nišu, a pre toga je popila jake lekove zbog svog psihičkog stanja. Sve joj se pomešalo i počela je da priča gluposti. Niko je ni prstom nije taknuo, a ona nas blati! - rekla je Marija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija