• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. S.

24.06.2023

07:20

PAPARACO INFORMERA UHVATIO BIVŠU ZADRUGARKU U PROVODU! Dalila kupila "mercedes" za 68.000 evra i odmah otišla da to i zalije

Printscreen/Instagram

Rijaliti

PAPARACO INFORMERA UHVATIO BIVŠU ZADRUGARKU U PROVODU! Dalila kupila "mercedes" za 68.000 evra i odmah otišla da to i zalije

Podeli vest

Dalila Dragojević kupila je od novca koji je zaradila na Tik toku "mercedes GLE 300" vredan 68.000 evra i odmah otišla u noćni klub da to i proslavi.

Voditeljka i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Dalila Dragojević proslavila je kupovinu skupocenog četvorotočkaša na jednom beogradskom splavu u društvu svojih prijatelja.

Foto: Instagram prinscreen/dalila_dragojevic_official

Dalila i auto
Slavila


Dalila je sve vreme zavodljivo plesala i s društvom cele noći pila šampanjac i koktele
Izvor Informera

- Dalilu na Tik toku prati skoro 195.000 ljudi. Ona stalno snima lajvove po nekoliko sati i od toga na nedeljnom nivou zarađuje hiljade evra. Ona već dugo planira da kupi novi automobil, a oko je bacila na "Mercedesov" džip. Nekoliko meseci je sakupljala novac, a kada je izdvojila potrebnu sumu, odmah je pazarila luksuznog četvorotočkaša - priča izvor blizak Dalili za Informer i dodaje da je to želela da proslavi u velikom stilu:
- Zakupila je ceo separe na jednom beogradskom splavu i sa sobom u provod povela prijatelje influensere i tiktokere. Cele noći su pili šampanjac i koktele, a Dalila je sve vreme zavodljivo plesala. Mnogo vremena je provodila i na telefonu dopisujući se s nepoznatom osobom.
Naš sagovornik otkriva i na koji način je Dragojevićeva uspela da sakupi toliku količinu novca zahvaljujući društvenoj mreži na kojoj je veoma aktivna.

Foto: prinstscreen

Dalila Dragojević

- Postoje prihodi direktno od Tik toka, ali i od brendova koji se reklamiraju. Kada se premaši 1.000 pratilaca, može da se započne objavljivanje prenosa uživo, a onaj ko se snima prima poklone, tj. giftove, koji predstavljaju virtuelni novac, koji se kasnije prebacuje na lični Pejpal račun. Dalila, koja ima skoro 195.000 pratilaca, ponekad se snima i 20 sati tokom dana, pa i ne čudi što je za nedelju dana bogatija za čak 15.000 evra - kaže naš izvor.

Pogledajte video kako Dalila zavodljivo đuska :

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija