• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

24.06.2023

21:25

ZVEZDAN I ANA OBNOVILI KOMUNIKACIJU?! Nakon raskida sa Anđelom, Slavnić otkrio istinu o odnosu sa Ćurčićevom

Printscreen You Tube

Rijaliti

ZVEZDAN I ANA OBNOVILI KOMUNIKACIJU?! Nakon raskida sa Anđelom, Slavnić otkrio istinu o odnosu sa Ćurčićevom

Podeli vest

Nakon spekulacija da je obnovio odnos sa Anom, Zvezdan se odmah oglasio i demantovao navode.

Otkako je u medije dospela informacija da su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić raskinuli, spekuliše se da je došlo do pomirenja između njega i Ane Ćurčić, uprkos tome što ju je prevario sa 23 godine mlađom Crnogorkom. 

Sinoć je u emisiji gostovala bivša učesnica "Zadruge", Žana Đorđević, koja je iznela svoje mišljenje o odnosu između Ane i Zvezdana.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Offcial

Žana

- Gde je bila kuma tih trinaest godina, kada se dešavalo. Sa kim je Ana, sa Acom ili Zvezdanom? Meni nije čudno, ja sve znam, a presmešno je sve. Ja sam sigurna da Ana voli Zvezdana, ona bi opet bila sa njim, a Aca nije tip sa kojim bi ona bila. Meni bi ona bila šmeker da prizna to, ali kada kaže kako jeste nije problem. Meni da je bacio oval, ja bih mu bacila dva. Ona i da je sa Acom u bilo kakvom odnosu, ona bi se vratila Zvezdanu. Ona je navikla na Zvezdana takvog, tako su navikli da funkcionišu. Meni nije isključeno da su Anđela i Zvezdan raskinuli jer se on čuo sa Anom, znam da će mi se Zorica naljutiti, a nas dve smo u dobrom odnos, pozdrav za Zoku. To nisu bajke, ja sam danas pročitala da su Ana i Zvezdan u komunikaciji - rekla je Žana, a onda se oglasio Zvezdan Slavnić.

Zvezdan je objavio na svom Instagram profilu da nije bilo kontakta između njega i Ane, kao i da ne planira da ga ostvari u budućnosti. 

Foto: Instagram printscreen/slavnic.zvezdan

Zvezdanova objava na Instagramu

- Poslušajte ceo klip, Žana iznosi isključivo svoje mišljenje, nigde se ne spominje kontakt Zvezdana i Ane, već ona iznosi svoje mišljenje i donosi zaključke. Da ne bi dalje išle priče i da zaustavimo novinske natpise, što se tiče kontakta Zvezdana i Ane, nije ga bilo, niti će ga biti - poručio je Zvezdan, kojeg je njegova 23 godine mlađa devojka Anđela Đuričić ostavila pre nekoliko dana, kada se vratila kod svojim roditelja u Crnu Goru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija