• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Stojanov

28.06.2023

07:00

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ŽESTOKO UDARIO NA POBEDNICU "ZADRUGE" I NJENOG MOMKA! Aleks se kurvala  sa matorcima, a  Car nema mu*a!

printscreen instagram

Rijaliti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ŽESTOKO UDARIO NA POBEDNICU "ZADRUGE" I NJENOG MOMKA! Aleks se kurvala sa matorcima, a Car nema mu*a!

Podeli vest

Kristijan Golubović (53) kaže da je pobednica "Zadruge 6" Aleks Nikolić (25) ku*va koja se prodavala matorcima, a njen dečko Filip Car (30) bednik koji nema muda.

Žestok momak je odlučio da se fizički obračuna sa momkom iz Crikvenice jer ga je nazvao kriminalcem na baterije.

Golubović ga je zbog toga prekjuče čekao ispred zgrade Pinka, gde je Car trebalo da gostuje sa Aleks, ali se nije pojavio. Kristijan je za Informer ispričao šta će mu sve uraditi kada ga bude sreo. 

Lažna ljubav


Aleks je glupa, Filip će joj potrošiti sav novac na kocku i drogu, a onda će je šutnuti 


Kristijan Golubović


- Filip mora da klekne na kolena i izvini mi se za sve laži i klevete! Tek tada ću mu pružiti ruku, pljunuti ga i više ga neću smarati! A ako mi se ne izvini, zauvek će me imati za vratom. Takođe želim da mu kažem u lice da je go*no, smrad, indijanac i bednik, koji me nikada nije oblačio kao što okolo svima priča - besno je poručio Kristijan, kog je Filip u rijalitiju "Zadruga" izvređao. Car je rekao za Golubovića da je budala i kriminalac na baterije, koji je umislio da je neko, a nema dinara, pa je on morao da mu pozajmljuje majice i novac. 

Kukavica


Filip Car je kukavica koja ne sme da dođe u Srbiju jer me se plaši!


Kristijan Golubović


Filip laže


Na Kristijanovu žalost, momak iz Crikvenice nije se pojavio u emisiji "Narod pita" zbog smrtnog slučaja, pa nije mogao da se obračuna sa njim. 

Foto: printscreen

 


- Ma kakav smrtni slučaj, laže! On je kukavica koja ne sme da dođe u Srbiju jer me se plaši. Njegova sestra me je zvala i molila da ga ne diram. E pa kada me je uzimao javno u usta u rijalitiju, onda mora i da se suoči sa mnom. Ne promovišem nasilje, ne bih ga nikad napao, ali hoću narod da zna da je dno dna i čovek bez m*da - kaže Golubović, koji je u žaru besa prokomentarisao i pobednicu "Zadruge" Aleks Nikolić:

Aleks: Filipa i mene ne zanima Kristijan!


Aleks Nikolić kaže da se vraća u Crikvenicu kod svog dečka Filipa Cara, a da je Golubović ne zanima.


- Baš me briga šta Kristijan priča! Ja se vraćam u Hrvatsku kod svog dečka. Planiram zajednički život sa Filipom. Pravimo i bebu. Moja mama ga je konačno prihvatila. Nisu se još sreli, ali komuniciraju preko telefona i stalno pozdravljaju jedno drugo - kaže Aleks. 


- Ona je uličarka i ku*va koja se prodavala matorcima! Toliko se napatila u životu da je morala veoma rano da uđe u prostituciju sa troduplo starijim ljudima. Trebalo bi da se sažalimo na sve žene koje su prošle sve i svašta u životu. Ako gledamo iz tog aspekta, zaslužila je pobedu u rijalitiju. Nikada nije imala sigurnu figuru pored sebe, oca, brata. Vezala se za Cara jer je rano postala uličarka. Bila je čedna naivna devojčica koja je morala da se prodaje dedama na najgori mogući način. Nje mi je baš žao. 

Foto: Printscreen/Instagram

 


Do poslednje pare


Kristijan se osvrnuo i na njenu vezu sa Carem:


- Ta veza neće opstati još dugo. Filip će voleti Aleksandru do njenog poslednjeg dinara. Ona je glupa, pa će mu to dozvoliti. Potrošiće joj pare od nagrade jer će sve prokockati i pošmrkati, a onda će je šutnuti.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija