• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.06.2023

19:59

Pojavila se fotografija dečka Ive Grgurić sa gomilom žena! Biznismen u razgolićenom izdanju u zagrljaju zgodnih cica! (FOTO)

printscreen instagram

Rijaliti

Pojavila se fotografija dečka Ive Grgurić sa gomilom žena! Biznismen u razgolićenom izdanju u zagrljaju zgodnih cica! (FOTO)

Podeli vest

Pobednica Zadruge 3, Iva Grgurić, trenutno uživa u Grčkoj sa svojim izabranikom, biznismenom Nemanjom Petoševićem, sa kojim planira porodicu i zajednički život.

Njena nova fotografija izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a Iva se našalila na svoj račun i sve podsetila na vezu sa Filipom Đukićem, koji je bio ljubomoran, pa joj priređivao scene u rijalitiju.

Foto: printscreen instagram

Nemanja sa Ivom Grgurić

 

Naime, Filip ju je tada pitao gde je gledala drugog muškarca, pa se šokirao kada mu je Iva priznala da ga je gledala u oči, nakon čega je Grgurićeva upitala "A gde da ga gledam? U koleno?" Ova scena postala je viralna, pa ju je Iva upotrebila i u ovoj situaciji, kada je Nemanja pozirao sa brojnim devojkama:

- Gde Nemanja gleda? U koleno - našalila se Iva.

Foto: Instagram

Nemanja sa misicama na plaži

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija