• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/S.S

28.06.2023

23:04

Na lekovima sam, posećujem psihijatra! Teodora Bilanović živi u strahu posle pretrpljenog nasilja od bivšeg zadrugara! (VIDEO)

Informer

Rijaliti

Na lekovima sam, posećujem psihijatra! Teodora Bilanović živi u strahu posle pretrpljenog nasilja od bivšeg zadrugara! (VIDEO)

Podeli vest

Teodora Bilanović optužila je bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbu za fizičko nasilje, nakon čega je dobio zabranu prilaska

Ona se ponovo dotakla celog slučaja i otkrila da čeka suđenje, kao i da zbog pretrpljenih trauma ima veliki strah zbog čega je morala da ide na psihoterapije. 

- Čeka se još uvek suđenje, slučaj stoji tamo i ja samo čekam poziv. Ja sam uvek u strahu i biću u strahu, ne plašim se da sada može nešto da mi bude, ali branim sebe i štitim sebe. Teško mi je bilo da govorim o tome, govorim i sada i govoriću na tu temu jer znam koliko to pomaže žrtvama nasilja i koliko je meni pomagalo kada sam bila u jako teškom stanju. Sa njim nemam nikakav kontakt niti ću imati, on je trenutno na slobodi za dalje ćemo videti - rekla je Teodora i dodala: 

Foto: TV Pink printscreen

Milan Janković Čorba

 

- Idem na terapije, to je mentalna higijena i to svako treba da radi, ne treba da bude tabu tema. Neke stvari ne možeš da rešiš sam niti pored porodice. Imala sam i terapiju lekovima, nisam se ja sama odlučila na to, dali su mi to lekari, prosto je tako trebalo. 

Bivša zadrugarka kao žrtva nasilja, apelovala je na sve žene koje su bile u istoj ili sličnoj situaciji da se odvaže i prijave nasilnike. 

- Ako žene nemaju podršku nikoga, moraju otići u policiju ili sigurnu kuću, tamo su vrata uvek otvorena. Znam koliko je teško prijaviti sve policiji, ali na kraju bude olakšanje. U svačijoj glavi koja je žrtva nasilja i kada se to shvati je nešto najteže i najgora stvar od svega, tu krivicu i sramotu koju žrtva oseti je neopisivo, al sa druge strane je i oslobođenje. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija