• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.07.2023

10:00

Prolazim kroz težak period! Anđela Đuričić se rasplakala i priznala da je loše psihički, bori se sa ovim problemom

Youtube printscreen/Andjela Djuričić

Rijaliti

Prolazim kroz težak period! Anđela Đuričić se rasplakala i priznala da je loše psihički, bori se sa ovim problemom

Podeli vest

Anđela je ispričala da ima promene raspoloženja jer se još nije oporavila od svega što joj se desilo u prethodnom periodu.

Diskvalifikovana takmičarka šeste sezone rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričić, odgovarala je na pitanja fanova i tom prilikom se čak i rasplakala. 

Anđela je otkrila da je psihički loše nakon rijalitija u koji ne planira više da se vraća. 

Foto: Youtube printscreen/Andjela Djuričić

 

- Moje raspoloženje varira, iz krajnosti u krajnost. To ste mogli da vidite i u "Zadruzi", samo što sam sada okružena ljudima koje volim, pa je sve drugačije. Prolazim kroz težak period, kao i prethodnih nekoliko meseci, samo što sada imam mogućnost da biram kada ćete da me vidite i možete da me vidite u najboljem izdanju, a da se možda iza toga krije nešto potpuno drugačije - započela je Anđela, pa otkrila da planira da preseli u Beograd, kao i da će tada kupiti kućnog ljubimca.

Anđela je zatim rekla da od jeseni počinje da živi u Beogradu. 

- Od jeseni počinjem da živim sama u Beogradu. Leto ću provoditi na relaciji Herceg Novi - Beograd - otkrila je Đuričićeva, pa sa suzama u očima nastavila.

Foto: Youtube printscreen/Andjela Djuričić

 

Crnogorka je izjavila da ne planira više da ulazi u rijaliti. 

- Nisam se oporavila od svega što mi se desilo. Tek me sada stižu neke stvari. Vreme će učiniti svoje. Ne planiram da ponovo uđem u rijaliti, ali neću reći "nikad", jer sve za šta sam u petoj sezoni rekla "nikad", sve mi se desilo - rekla je drhtavim glasom ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija