• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

02.07.2023

12:22

Snimak s nastupa ukazivao da Ana ima ozbiljan problem?! Nikolićeva se skidala na bini i pričala sama sa sobom (VIDEO)

ATAIMAGES/printskrin/OKO NAS

Rijaliti

Snimak s nastupa ukazivao da Ana ima ozbiljan problem?! Nikolićeva se skidala na bini i pričala sama sa sobom (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić od juče je glavna tema u medijima zbog problema s licem koji su se jasno videli na snimku koji je juče kružio društvenim mrežama. Međutim, pevačica je bila tema medija i proteklih meseci, a sada se pojavio snimak sa nastupa za koji mnogi tvrde da je jasan pokazatelj Aninih problema.

Ana se mesecima krije iza tamnih naočara, šešira, inira, a posebno je uočljivo njeno čudno ponašanje. Objašnjenje za skirvanje ispod šešira je "stiglo" juče kada je objavljen njen video snimak na kojem su uočljive rane na čelu.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Međutim, za čudno ponašanje u javnosti i dalje nema objašnjenja, osim da Ana ima neki problem koji je bio evidentan na jednom od njenih nastupa kada je nerazgovetno pevala i pričala, ali se i skidala na bini.

Na snimku koji je juče sve ostavio bez teksta, Ana priznaje da ima problem koji ne može da reši:

- Ovo počinje da bude noćna mora. Sama da prekrijem ovo ne mogu. Imam 100 dinara na računu. Ja sa ovim ne mogu ništa da snimam. Ne postoji šansa da se ovo sredi, a od svih besova i nervoze, pogledaj na šta ličim. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno - govori pevačica u pomenutom snimku.

Komšije takođe ističu da su zabrinuti za nju i da, kad god je sretnu, ona krija lica ispod šešira i naočara.

- Mesecima nosi kačkete, kape i šešire. Čujemo je kako peva ulicom. Često i psuje, ali ona je samo umetnik koji se pogubio. Može to da kanališe kao inspiraciju i da bude stara zvezda, da ne padne u očaj. Rasta je ranije dolazio po ćerku, sad uglavnom pošalje dadilju i vozača, da se ne bi svađali pred detetom - reko je navodno jedan komšija poznate pevačice za "Blic".

Inače, Ana je od nedavno ponovo počela da nastupa, a na koncertima lice često krije cirkonima i pojavljuje se u čudnim izdanjima. Mnogi komentarišu i to da se pevačica veoma čudno ponaša, pa se postavlja pitanje da li smo problem mogli da naslutimo i pre nego što je sporni snimak isplivao u javnost.

"Žao mi je što ovo gledam, žao mi je nje kao čoveka. Ana osvesti se, ženo, imaš li nekog u životu da se osloniš na njega da isplivaš?!", "Kao zadnji koncert Amy Whinehouse u Beogradu. Jako mi je žao što ovo gledam, daj Bože da se oporavi i bude zdrava", samo su neki od komentara ispod snimka koji možete pogledati ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija