• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer

02.07.2023

21:25

"Biće velikih iznenađenja!" Darko Tanasijević progovorio o novom rijalitiju, ne može više da skriva informacije

printscreen instagram

Rijaliti

"Biće velikih iznenađenja!" Darko Tanasijević progovorio o novom rijalitiju, ne može više da skriva informacije

Podeli vest

Darko je ispričao da se produkcija potrudila da u ovoj sezoni nadmaši sebe, a za takmičare su odlučili da izaberu najintrigantnije ličnosti.

Nakon što je Željko Mitrović najavio novi rijaliti pod nazivom "Zadruga 7 - Elita", oglasio se voditelj pethodnih sezona rijalitija, Darko Tanasijević i otkrio šta publika može da očekuje od ovog projekta. 

Darko je istakao da gledaoce očekuju mnogobrojna iznenađenje i da su se trudili da ova sezona nadmaši sve prethodne. 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Meni je najžalije što sa čitaocima sada ne mogu da podelim sve ono što ja znam o sezoni koja je pred nama, verujte mi da mi je teže nego ikada da čuvam te tajne, a važnije je nego ikada da držim jezik za zubima (smeh). Stvarno želimo da sve gledaoce od septembra ostavimo bez teksta, kada krene nova sezona "Zadruge", a čini mi se da je milionskoj publici, koja jedva čeka da se rijaliti vrati na male ekrane, već dobro zagolicana mašta najavom Željka Mitrovića i samim nazivom koji će imati iduća, sedma sezona. To već mnogo govori - rekao je Darko.

Darko je istakao da će ova sezona rijalitija biti znatno drugačija i spektakularnija od prethodne. 

- Nama na "Pinku" je, čini mi se, posebno teško jer se odavno ne takmičimo s drugima, već sa sobom. Uvek nastojimo da srušimo rekorde koje smo već sami postavili, da budemo inovativniji, kreativniji, drugačiji, bolji, gledaniji, ali imamo takav tim da sve to na kraju i uradimo. Nova televizijska sezona, a naročito nova sezona "Zadruge", biće mnogo drugačija i spektakularnija i koliko god bih sad tokom leta odmarao, opet jedva čekam da krene, jako sam nestrpljiv i jedva čekam da vidim pred kakve će me sve izazove ovaj put staviti produkcija i u kojim ću sve ulogama biti. Uvek smo svi puni pozitivnog naboja, uzbuđena i energije uoči početka nove sezone, ali sada je to više nego ikada, jer stiže nešto posle čega će svi naši verni gledaoci reči: "Pa, vredelo je čekanja!" - kaže voditelj.

Foto: Printscreen

 

Voditelj je ispričao da je kasting u toku, a da će se publika iznenaditi novim licima. 

- Rado bih vam otkrio neka imena, ali ne smem ni da zucnem (smeh)! Kasting je uveliko u toku i samo će vam reći da će biti preozbiljnih iznenađenja, ali baš! Naš kasting tim je zasukao rukave više nego ikada i nikada ne sumnjam u njihovu procenu, siguran sam da će za novu sezonu odabrati one najinteresantnije, najintrigantnije i da će gledaoci jako zavoleti nova lica - poručio je Tanasijević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija