• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/srbijadanas

04.07.2023

16:12

Sada je sve jasno kao dan! Evo zašto Mitrovićev novi rijaliti nosi naziv "Elita"!

Insider

Rijaliti

Sada je sve jasno kao dan! Evo zašto Mitrovićev novi rijaliti nosi naziv "Elita"!

Podeli vest

Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink", objavio je nedavno da su počele pripreme za sedmu sezonu rijaliti programa "Zadruga 7 elita".

Tim povodom oglasila se voditeljka i bivša rijaliti učesnica Ivana Šopić koja je progovorila o novom projektu i otkrila šta gledaoci sve mogu da očekuju.

- Mogu da primetim da je interesovanje za "Zadrugu 7" veće nego bilo koje interesovanje za prethodne "Zadruge". Gledaoci postavljaju puno pitanja, da li "Zadruga 7" nosi naziv "Elita" zbog možda elitnog ambijenta koji će biti u prostorijama u Šimanovcima ili zbog elitnih učesnika ili će "Zadruga" sama po sebi biti elitna jer će u njoj učestvovati najbolji igrači koji su obeležili "Zadruge". Sigurna sam da čelnici televizije Pink spremaju jedan spektakl, koji će bez teksta da ostavi i nas, koji smo na sve spremni i koji očekujemo bukvalno sve. Koliko mogu da namirišem ovo je nešto što će nikog neće ostaviti ravnodušnim i mislim da niko od nas nije spreman na ono što nas čeka, a u tome je i čar - rekla je Ivana pa dodala: 

Foto: printscreen

 

 

- Od "Zadruge 7 - Elita" očekujem da tamo elitno bude sve i mislim da je ovo ono što je trebalo gledaocima i ovo je ono što su tražili. Ljudi koji rade na projektu oslušuju želje gledalaca i mislim da će dobiti baš ono što žele, čak i preko toga. Vrlo sam uzbuđena i mislim da je ovo spektakl koji nikad nije nigde zabeležen i drago mi je što ću biti deo njega. Mislim da niko nije spreman na ono što nas čeka! Elita će da pokori sve pred sobom i izdominira u svom, elitnom stilu. 

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija