• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer/D.S.

05.07.2023

18:00

Bujanovka je stala između Ane i mene! Milena Kačavenda otkrila uzrok raskola sa Ćurčićevom, pa pomenula Acu Bulića!

printscreen

Rijaliti

Bujanovka je stala između Ane i mene! Milena Kačavenda otkrila uzrok raskola sa Ćurčićevom, pa pomenula Acu Bulića!

Podeli vest

Drugoplasirana učesnica Ana Ćurčić potvrdila je u emisiji "Narod pita" da je obnovila emotivnu vezu sa Acom Bulićem, što je dodatno poremetilo vezu koju je imala sa "kumom internacionale", odnosno Milenom Kačavendom.

Milena se u lajv uključenju obratila fanovima koje su zanimali detalji vezani za njen raskol sa Anom.

Foto: E-Stock

 

- Iako su se ograđivali od kume nakon Aninog izlaska, nadimak kuma je ipak imao svrhu, kuma spajalica “i okolo salata”. Na stotine ljudi mi je čestitalo na Instagramu kumstvo, iako sam ja kuma nacionale, a ne lokale, i kumovati neću. Nisam sanjala... Ako su u vezi bili pre obelodanjivanja, svakako sada mi je jasno zašto su se distancirali od mene, jer se ja sa ovim ne bih složila - istakla je Kačavenda, koja smatra da je Ana ovim sebi ponovo zadala autogol.

Jedan od fanova je pitao Milenu da li namerno drži lajv kad i Ana.

Foto: E-Stock

 

- Ana namerno drži lajv kad i ja. Bujanovka je pokušala da se nabije Ani u du*e, a ta žena koja sada drži stranicu nastavlja hajku. Od ovog rijalitija smo došli do tolike špijunaže da bi mogli svi u FBI da odu  da rade. Priča se svuda da sam ja na tapetu. Hejtuju me mnogi i pričaju da sam lagala i uzimala novac. Kristina Bujanovac sa kojom sam se privatno dopisivala je dobijala glasovne poruke preko jedne aplikacije. Ona je te glasovne poruke izmiksala i poslala Ani, a Ana radi sve pogrešno od momenta kada je izašla iz kuće. Rat sa "lavicama" je tvoj lični rat - rekla je Ana meni. Te grupe su trebale da služe kao Anina podrška, ali ja krivim tu glupaču, stala je između mene i Ane. Ne znam da li se ta žena vratila u Nemačku i zašto se okrenula protiv mene. I ne znam zašto je Ana rešila nju da prati, a ne mene koja je zna. Da je Aca moj dečko je rečenica izrečena zbog pitanja koje je uputila neka žena i to je bila šala. Pitanje je bilo da li će Ana i Aca biti zajedno. Ja nisam zaljubljena u Acu Bulića. Druga frakcija su "hijene". Moja fan grupa se vodi od strane žene koju poznajem. "Kumine hijene" takođe mogu da kontrolišem, a one su podrška koja je prešla iz "Lavica", jer su mislile da se nešto meni radi o glavi. Ja sam juče od Ane dobila poruku da je moje grupe uznemiravaju, ali one nisu vezane za mene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija