• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

07.07.2023

18:00

Divna i Marko DNK se oparili nakon "Zadruge"! Bacili se na renoviranje kuće, evo kako sada žive!

printscreen

Rijaliti

Divna i Marko DNK se oparili nakon "Zadruge"! Bacili se na renoviranje kuće, evo kako sada žive!

Podeli vest

Divan i Marko DNK odlučili su da renoviraju svoj porodični dom i povrate decu koja su u hraniteljskoj porodici.

Kada su se pojavili prvo u emisiji DNK, a potom i u "Zadruzi", odnosno više njenih sezona, njih dvoje svi su oslovljavali sa "Divna i Marko", bez da bilo ko zna kako se prezivaju, a kamoli koje su godište.

Kako se saznalo, Divna i Marko nisu zvanično venčani, iako dugo žive zajedno i imaju dete, pa Divna i dalje nosi očevo prezime.

Njihov zajednički život svako malo intrigira javnost, a evo kako sada, nakon završetka "Zadruge 6", žive.

Foto: printscreen

 

 

- Radimo, vredni smo. Ja sam trenutno zaposlen oko mašinerije koja se nalazi u dvorištu. Bio je dobar honorar u "Zadruzi", najbolji do sada - otkrio je Marko, dok se njegova supruga nadovezala...

- Sav honorar su nam isplatili, svaka im čast. Počeli smo da preuređujemo kuću. Ima mnogo posla. Treba da se ulaže u dosta toga, ali krenuli smo od nule, pa idemo ka gore. Moramo da preuredimo kuću, jer nam je socijalno tako reklo - ističe Divna i otkriva da postoji mogućnost da im se sin Ivica i ćerka Kristina vrate iz hraniteljske porodice, ako budu stekli sve uslove za njihovo odrastanje.

Postoji mogućnost da nam se vrate deca iz hraniteljske porodice. Treba da platimo i advokate. Imamo malih problema, ali sve će se to vratiti na staro - poručila je Divna za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija