• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

09.07.2023

10:24

Ana Ćurčić nikad iskrenije o ljubavi sa Acom: Prva ljubav zaborava nema, sudbina nas je spojila!

Aleksandar Jovanović Cile/Marko Đoković

Rijaliti

Ana Ćurčić nikad iskrenije o ljubavi sa Acom: Prva ljubav zaborava nema, sudbina nas je spojila!

Podeli vest

Ana Ćurčić i Aca Bulić obnovili su vezu kada je ona izašla iz rijalitija, a sada su emisiji kod Jovane Jeremić progovorili o svom ljubavnom odnosu.

 

Ana se dotakla svih detalja, pa progovorila o učešća u "Zadruzi 6":

Sa ove tačke gledišta smatram da je bio dobar potez što sa ušla u "Zadrugu". Smatram da mi je to najbolji potez, mislila sam da nije kada sam bila unutra, ali sada kada je sve prošlo mislim da mi je to samo što mi je donelo dobro. Većina u kući me je proglasila folirantom. Ja sam ušla da bih se suočila sa čovekom sa kojim sam bila tolike godine, nisam imala nikakav plan. Ljudima misle da sam ja folirant. Ja sam sad okrenuta sebi.

Aca Bulić ističe da ih je sudbina spojila:

Foto: Instagram printscreen/ana_curcic_official

 

 

- Sve je bilo spontano, proradila je neka emocija. Nas je sudbina odvojila. Ja sam bio na finalu Zadruge. Ana nije ni znala šta se dešava, da su nas spojili. Onog momenta kada je izašla i kada smo prestali bliski rodila se emocija, koja nije ni prestala. Sa devojkom sam se razišao pre Zadruge. Neću da je uvlačim u neku javni svet jer ona to ne zaslužuje. Bitno je da mi znamo istinu.

Ana Ćurčić ističe da se prva ljubav i iskrena emocija nikada ne zaboravlja:

- Prva ljubav zaborava nemam, Aca je moje prvo sve. Sve sam prvo doživela sa njim. Mi smo zakazali svadbu, ostala sam u drugom stanju, desila se tragedija. To sve nas drži i dan danas. Ja nisam kriva što je on raskinuo sa devojkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)
Live TV

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)

Dok se približava eskalacija sukoba na Bliskom istoku, narod se sve više buni. Dok je većina naroda na strani Libana, svetski lideri su na strani Izraela. Da li više iko sluša reč naroda? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši ambasador Palestine u Srbiji Mohamed Nabhan, naučni savetnik, prof. dr Dragan Petrović i Srba O Filipović, analitičar.

05.10.2024

09:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija