• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

12.07.2023

06:20

Volećemo se do kraja života! Bivše učesnice "Zadruge" okupile prijatelje na Svetom Stefanu

printscreen/instagram

Rijaliti

Volećemo se do kraja života! Bivše učesnice "Zadruge" okupile prijatelje na Svetom Stefanu

Podeli vest

Volećemo se do kraja života, poručile su Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora pred venčanje na Svetom Stefanu.

Bivše učesnice "Zadruge" pre četiri dana stigle su u Crnu Goru, gde su iznajmile luksuznu vilu sa bazenom i pogledom na more za glamurozno slavlje.


Prava ljubav


- Ovo mi je najsrećniji dan u životu! Pored mene je žena koju volim, kao i najbolji prijatelji. Sigurna sam da ćemo se voleti zauvek! Anita je imala tremu, ali se potom opustila - kaže Tomićeva, dok njena draga potvrđuje da je bila nervozna:

Foto: printscreen instagram

 

 


- Brinula sam da li će sve da bude savršeno, ali jeste! Drago mi je da sam našla osobu s kojom ću provesti ostatak života. Nikad nikog nisam volela kao što volim Jovanu!

 

Sandra: Anita je luda za Matorom


Sandra Rešić kaže da je Anita luda za Matorom!

Foto: printscreen/instagram

 

 


- Anitina emocija je iskrena i prava! Ne razdvajaju se, stalno se ljube i grle. Verujem da je ovo prava ljubav. Jedino što je Anita mnogo ljubomorna, pa stalno krade Matorin mobilni telefon i krišom čita poruke - priča pevačica.


U luksuznu vilu su juče ujutru među prvima stigli bivši učesnici "Zadruge" Sandra Rešić, Mikica Bojanić, Nenad Aleksić Ša, koji je došao sa suprugom Vanjom, Ermina Pešović, Stefan Karić... Zatim su im se pridružili i kumovi, Matorina drugarica Tamara Marić i voditelj Pink televizije Marko Đedović.

Foto: printscreen/instagram

 

 

Sanja Stanković:


Nek im je sa srećom


Sanja Stanković, bivša devojka Jovane Tomić Matore, poželela je Jovani sreću u braku:


- Matora i ja nismo zajedno već tri godine. Ne čujemo se i nisam kontaktirala sa njom pred venčanje, ali želim joj sve najlepše. Nek im je sa srećom!

Foto: printscreen/instagram

 

 

Luda žurka počela je u vili već od ranog jutra uz pesme Cece Ražnatović i Aleksandre Prijović, a zatim se slavlje nastavilo kraj bazena uz di-džej Nebu. Jovana se odmah opustila uz viski i muziku, te je nazdravljala s prijateljima i častila muzičare sa novčanicama od 50 i 100 evra. Za to vreme Anitu su spremale šminkerka i frizerka. Pre nego što je obukla venčanicu, Stanojlovićeva je popila čašu belog vina i pohvalila se vitkim nogama, pozirajući u peškiru.


Raskošna dekoracija


Devojke su angažovale i dekoratera, koji je ukrasio celo dvorište. Svečani sto i oltar s pogledom na more bili su u belim i roze tonovima, sa mnogo cveća, poklonima za goste i pismom zahvalnosti.


"Hvala vam svima što ste proslavili danas sa nama početak našeg zajedničkog života. Osećamo se blagosloveno što ste s nama", napisale su, između ostalog, u poruci Anita i Matora.

 

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija