• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer

12.07.2023

12:38

"Maja gađala Bilala i fizički nasrnula na njega!" Brajlović bio primoran da pobegne, Taki odmah intervenisao

Aleksandar Jovanović

Rijaliti

"Maja gađala Bilala i fizički nasrnula na njega!" Brajlović bio primoran da pobegne, Taki odmah intervenisao

Podeli vest

Maja je bila ubeđena da Bilal flertuje sa drugom devojkom, što je nju izbacilo iz takta pa je napravila haos u njihovom stanu.

Maja Marinković i Bilal Brajlović obnovili su svoju romansu nakon izlaska iz "Zadruge", a trenutno žive zajedno u iznajmljenom stanu u Sarajevu. 

Iako oni svoj odnos predstavljaju kao idiličan, realnost je ipak malo drugačija. Naime, njih dvoje su navodno imali ozbiljnu svađu koja se završila čak i fizičkim okršajem zbog Bilalovog flerta sa drugom devojkom. 

Foto: Aleksandar Jovanović

 

 

- Maja i Bilal su bili u nekom kafiću preko dana i za susednim stolom su sedele neke devojke koje su ih pitale da li mogu da se fotografišu sa njima. Sve je bilo u najboljem redu dok u nekom trenutku Maja nije promenila izraz lica i rekla Bilalu da krenu u stan. Kada su stigli ona je napravila haos, gađala ga je jastucima, čašom, nasrtala na njega... On je pitao šta se desilo i zašto je poludela, da bi mu ona rekla da je sve videla i da nju niko ne može praviti budalom. Da sumnja da je on sa jednom od devojaka koje su se sa njima slikale bio i da nju ne pravi budalom - kaže izvor. 

U celu priču su umešali i Takija koji je namolio Bilala da ode kod Maje u stan kako bi izmirili odnose, što je on i uradio. 

- Bilal je bio šokiran, gurnuo je na krevet i istrčao iz stana. Zvao je drugare i sve im ispričao, pa je na dva dana uzeo hotel da ga Maja ne bi našla. Ona je nakon dva dana kako se on uopšte nije javljao i nije znala gde je, nazvala Takija i rekla mu da dođe po nju. Onda je Taki zvao Bilala da vidi šta se dešava. Zamoli ga da ode u stan kod Maje i da se pomire, da ne bije on put do Sarajeva za džabe. Tako je i bilo. Bilal je Maji rekao da ako se slična situacija ponovi završavaju zauvek - završava izvor.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija