• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

13.07.2023

19:11

Ovo je zakonita supruga Ace Bulića! Još uvek se nisu razveli, a živi u Londonu i obrće velike pare!

ATAIMAGES

Rijaliti

Ovo je zakonita supruga Ace Bulića! Još uvek se nisu razveli, a živi u Londonu i obrće velike pare!

Podeli vest

Aca Bulić, poznati beogradski biznismen, obnovio je svoju ljubavnu vezu sa Anom Ćurčić, sa kojom je pre 26 godina bio u braku.

Kako je naveo, on je raskinuo vezu sa svojom devojkom i pre početka Zadruge 6, a u emisiji "Narod pita"na televiziji Pink je otkrio, da je još uvek zakonski u braku sa Bibom Bulić.

Podsetimo, Ana Ćurčić je raskinula svoju trinaestogodišnju vanbračnu zajednicu sa Zvezdanom Slavnićem, nakon što ju je on javno prevario i ostavio tokom rijalitija "Zadruga", te uplovio sa Anđelom Đuričić u ljubavnu vezu. Nakon što su Zvezdan i Anđela diskvalifikovani, nekoliko dana pred sinala, njihova ljubavna priča se završila.

Foto: ATAIMAGES

 

Ana je ušla u rijaliti a svi smo mogli gledati njihov odnos, svađe i tenzične rasprave pod kamerama Bele kuće.

Ana je odnela drugo mesto u superfinalu Zadruge, a po izlasku iz rijalitija obnovila odnos sa Bulićem, koji ju je podržavao sve vreme njenog boravka u Šimanovcima. Nedavno su isplivale informacije o tome gde ona živi.

Bulić je nedavno u emisiji otkrio da nije nikada razmišljao da će se ponovo ženiti, te da je on i dalje zakonski venčan za Bibu Bulić u Londonu. Da bi verio Anu i venčao se sa njom, prvo mora otići u London da se razvede.

Foto: Printscreen

 

- Morate da me razvedete u Londonu, da bismo pričali o veridbi, svadbi i tako dalje - rekao je Bulić:

- Morao bih da odem tamo zvanično da se razvedem sa suprugom. Petnaest godina i iskreno da ti kažem, meni je to samo papir. I meni i njoj, i sa njom sam u super odnosima. Iskreno, mislio sam da se neću više ženiti.

Foto: Printscreen

 

Na internetu se pojavila i kruži fotografija Acine supruge, Bibe Bulić, koja je skratila kosu i radi kao fudbalski agent.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija