• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer

14.07.2023

22:54

"Ako je moje dete pravim veselje!" Zola postaje otac, njegova bivša devojka u drugom stanju?!

ATA Images

Rijaliti

"Ako je moje dete pravim veselje!" Zola postaje otac, njegova bivša devojka u drugom stanju?!

Podeli vest

Zola je istakao da je spreman da se ostvari u ulozi oca, a čak je smislio i ime za bebu.

Bivši rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola i njegova tadašnja cimerka i partnerka sa kojom je upražnjavao nezaštićene odnose Ina Rajzinger, mogli bi postati roditelji, ukoliko bi se ispostavilo da su usled rane trudnoće testovi koje su radili krajem prethodne godine, pokazivali lažne rezultate.

Povodom ovih spekulacija, Zola se oglasio za medije i objasnio šta će preduzeti ako je zaista Ina trudna. 

Foto: E-Stock

 

- Ja sam taj koji se njoj javio, na osnovu tih nekih priča za trudnoću. Lepo sam joj poslao: "Da li je istina da si trudna jer mi pišu ljudi poruke, ne znam o čemu se radi", ništa mi nije odgovorila, a viđena je u nedelju prošlu - objasnio je Zola.

Kako kaže, on i dalje ne zna da li je Ina trudna, a ukoliko jeste, učiniće sve što se od njega očekuje.

Foto: Youtube printcreen/Zadruga Official

 

- Nemam pojma da li je stvarno trudna. Ako jeste, stojim iza svega onoga što sam rekao i dok smo bili u "Zadruzi". Mislim da nije trudna sa mnom, ali i da jeste, to ne menja moj stav kada su u pitanju takve stvari. Naravno da ću preuzeti odgovornost, pa kakav bih to bio čovek... Ako sam bio konj, mangup, idiot, ako nisam pazio kada je trebalo da pazim... Nikad u životu ne sumnjam u sebe, u to kakav bih otac bio, jer znam kako sam ja odrastao, kako ja nisam bio prihvaćen s jedne strane. Znam koliko puta mi je u životu bila neophodna očinska ljubav, a nisam je imao. Mislim da neću dozvoliti da danas, sutra moje dete odrasta bez moje ljubavi. Ako je test koji smo radili u "Zadruzi" tada pogrešio, otići ćemo da radimo DNK. Ako je moje dete, pravim veselje, nema veze što nema sreće u ljubavi između nas dvoje. Ne znam šta nosi ni da li uopšte nosi, ali ako bude devojčica zvaće se Tankosava, a ako je muško, onda Nedeljko - izjavio je Zola za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija