• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

15.07.2023

12:20

Noge joj bile vezane, a oko glave tegovi! Voljenku Ilić pronašla rođaka

Prntscreen

Rijaliti

Noge joj bile vezane, a oko glave tegovi! Voljenku Ilić pronašla rođaka

Podeli vest

Bivša učesnica rijalitija "Parovi", Voljenka Ilić, pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, a kako navode njeno telo je bilo vezano lepljivom trakom.

Pronašli su je u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše "Dominikan tudej".

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem. Ova tragedija desila se u četvrtak popodne u vili K184 u naselju Perla Marina.

Kako se navodi, još jedna državljanka Srbije, čije ime nije poznato, došla je u Voljenkinu kuću na zahtev rođaka, koji nekoliko dana nisu mogli da je kontaktiraju. Upravo ona je i otkrila telo.

"Dominikan tudej" piše da je na imanju pronađeno pismo na srpskom jeziku, u kome je Voljenka Ilić napisala da ne želi da nastavi da živi.

Foto: Prntscreen

 

 

Policija i Ministarstvo za javnost sprovode detaljnu istragu kako bi utvrdili da li je u pitanju samoubistvo ili zločin.

Inače, telo Voljenke Ilić prebačeno je u Nacionalni institut za forenzičke nauke u Santjagu, gde će biti urađena obdukcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija