• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blioc

15.07.2023

13:06

Voljenka je poslednjih godina promenila život! Živela je na visokoj nozi, ništa nije slutilo na tragediju

Prntscreen

Rijaliti

Voljenka je poslednjih godina promenila život! Živela je na visokoj nozi, ništa nije slutilo na tragediju

Podeli vest

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, a kako se spekuliše umrla je od gušenja, odnoso davljenja.

Njeno telo je, navode, otkriveno u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše "Dominikan tudej".

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem.

Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone "Parova". Ona je takođe bila veoma popularna devedesetih godina kao denserka i pevačica. Ona se nakon učešća u rijalitiju odselila u Dominikasu Republiku odakle je redovno objavljivala svoje fotografije.

Mnogi su primetili da je tada napravila veliku promenu u svom izgledu, te da je promenila boju kose u plavo.

Foto: Prntscreen

 

Na fotografijama Voljenka je uvek pozirala srećna i nasmejana, te ništa nije moglo naslutiti na tragediju koja se dogodila.

Ona je često i pokazivala u kakvom luksuzu uživa u vili sa bazenom, zelenilom i palmama.

"Dominikan tudej" piše da je na imanju pronađeno pismo na srpskom jeziku, u kome je Voljenka Ilić napisala da ne želi da nastavi da živi.

Policija i Ministarstvo za javnost sprovode detaljnu istragu kako bi utvrdili da li je u pitanju samoubistvo ili zločin.

Foto: Prntscreen

 

Inače, telo Voljenke Ilić prebačeno je u Nacionalni institut za forenzičke nauke u Santjagu, gde će biti urađena obdukcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija