• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.07.2023

13:09

Potvrđeno, poznata pevačica ulazi u "Zadrugu 7 Elita"! Voditelj otkrio sve: Nikad nije bila u rijalitiju, pašće vilice!

Informer

Rijaliti

Potvrđeno, poznata pevačica ulazi u "Zadrugu 7 Elita"! Voditelj otkrio sve: Nikad nije bila u rijalitiju, pašće vilice!

Podeli vest

Rijaliti program "Zadruga 7 Elita" uskoro će početi s emitovanjem na televiziji Pink, a svi spekulišu o ličnostima koje će ući. A sada je otkriveno da će jedna velika zvezda ući u ovaj rijaliti, kao i da će napraviti veliku pometnju na javnoj sceni.

Ovu informaciju otkrio je voditelj Marko Đedović koji je gostujući kod Milija Čolića danas u šoubiz segmentu "Jutarnjeg programa" na Informer televiziji otkrio nekoliko detalja vezanih za novu sezonu "Zadruge 7 Elita":

Foto: Zoran Sinko

 

 

- Mogu samo da kažem da će biti dosta promena konceptualnih, biće dosta igrica, ali i dodatnih prostorija u imaginarijumu - kazao je Marko.

Poznati voditelj je priznao i da ima mnogo upita za ulazak u rijaliti:

- Ne mogu da uđem u svoj profil na Instagramu od ljudi koji hoće da uđu u "Zadrugu". Javljaju se iz svih zemalja, čak i ljudi druge nacinalnosti, sa drugog govornog područja. Juče me jedna devojka zvala za drugaricu iz Albanije - kazao je Đedović, dok se voditeljka Kristina Kija Kockar nadovezala:

Foto: Zoran Sinko

 

 

- Ja znam jednu osobu, ali nije poznata.

Nakon njene izjave, Marko je najavio ulazak jedne velike zvezde:

- I ja znam za ove ljude sa Instagrama koje sam preporučio. Ali ulazak jedne osobe će posebno pomutiti razum svojim ulaskom. Padaće vilice kad je budu videli. Na estradi je, pevačka je zvezda i nije nikada bila rijaliti igrač - otkrio je Marko Đedović, ali nije želeo da kaže i ko je osoba koja će izazvati najveću pažnju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija