• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.07.2023

13:15

"Sad je dosta!" Ana Ćurčić javno zapretila Kačavendi, preko ovoga ne može da pređe

printscreen

Rijaliti

"Sad je dosta!" Ana Ćurčić javno zapretila Kačavendi, preko ovoga ne može da pređe

Podeli vest

Anu je iznerviralo Milenino gostovanje u emisiji, pa je javno udarila na svoju nekadašnju drugaricu.

Kao bomba je u medijima odjeknula vest da su nakon završetka rijalitija "Zadruga", dugogodišnje drugarice, Ana Ćurčić i Milena Kačavenda prekinule prijateljstvo. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

Njih dve su po završetku rijalitija otpočele medijski rat koji još uvek traje.Ana je u međuvremenu priznala da je bila šokirana kada je videla samo deo onoga što je u javnosti izjavljivala Milena, a zatim je optužila da je brojne stvari slagala i preuveličala, a takođe bacila je sumnju da je Kačavenda zloupotrebila fanove i proneverila novac koji su slali. Zbog toga ju je, između ostalog, otpratila sa Instagrama, a potom i blokirala.

Sada, jedna nova izjava Kačavende bila je dovoljan okidač za to da Ana progovori. Naime, Ana je sa pratiocima na Instagramu podelila Mileninu izjavu iz jedne TV emisije, gde je zgranuto rekla da je Ana, svojevremeno, odbila da krivično goni Zvezdana Slavnića za verbalno uznemiravanje onda kada su ga za to prijavili pojedini gledaoci.

Foto: Instagram printscreen/ana_curcic_official

 

- Hm... Ja kažem ostaću drug, ali sad je dosta. Samo me gledaj - napisala je Ana, međutim tu se nije zaustavila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija