• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer

20.07.2023

11:20

"Cinkaroš, namestio me je policiji"! Kristijan prokomentarisao zabranu prilaska Caru, pa ga žestoko isprozivao!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Cinkaroš, namestio me je policiji"! Kristijan prokomentarisao zabranu prilaska Caru, pa ga žestoko isprozivao!

Podeli vest

Bivši zadrugari Kristijan Golubović i Filip Car već danima vode medijski rat, a njihov konflikt je dostigao vrhunac i navodno došao do policije!

Naime, Kristijan je napravio sačekušu Caru ispred Pink televizije kada je bilo najavljeno njegovo gostovanje. Međutim, on se tada nije pojavio.

Kristijan je želeo da poravnaju račune i da mu Filip u lice kaže sve ono što je o njemu pričao u rijalitiju. Do ovog susreta nije došlo, a kako sada prenosi "Star", Car je navodno prijavio Kristijana policiji u Srbiji i u Hrvatskoj.

Foto: ATA Images

 

Navodno je Filip zabrinut za svoju bezbednost i očekuje da na granici sa Srbijom dobije policijsku zaštitu.

Kristijan je sada objasnio šta se dogodilo.

Foto: Miloš Rafailović

 

- Ja sam trenutno na lepom plavom Jadranu. Prošao sam jahtom pored Crikvenice, mahnuo sam rukom i rekao tamo je jedan mali miš, Filip Car, a mi smo ovde na moru pravi kapetani i prava flota na jahti. Miševi koji se nalaze u rupi, ne mogu se nazivati ni flotom, ni kapetanima - rekao je Kristijan za Srbija Danas, a zatim dodao:

- Pošto je kukavica koja me je prozivala sve vreme, misleći da će da mu prođe voz, a ne sme da se pojavi ispred mene i da se izvini, kao što će morati pre ili kasnije. Car je dosegao status cinkaroša ili šmekera koji je rekao bolje da ga prijavim policiji i ona da odredi meru udaljavanja i da ne mogu da mu priđem, da bi on mogao da se oseća slobodnim. On je Kristijana Golubovića namestio u policiji u dosluhu sa Bujanovkom. To su neke metode koje samo cinkaroši i p*čke koriste i ne čudi me ni od nje ni od njega jer su već nekoliko puta to radili. Videli ste tamo u "Zadruzi", čim dođu redari oni kukaju, a kad dođu redari oni su manji od makovog zrna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija