• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer

24.07.2023

22:32

"Ko gubi ima pravo da se ljuti!" Darko Tanasijević brutalno odgovorio Anđeli, otkrio istinu o krivičnoj prijavi

Miloš Rafailović/instagram

Rijaliti

"Ko gubi ima pravo da se ljuti!" Darko Tanasijević brutalno odgovorio Anđeli, otkrio istinu o krivičnoj prijavi

Podeli vest

Darko je ispričao da ne želi da se prepucava sa Anđelom preko društvenih mreža, jer on na takav način ne gradi svoju karijeru.

Diskvalifikovana takmičarka rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričić, udarila je na voditelja Darka Tanasijevića i čak najavila krivičnu prijavu protiv njega. Darko se oglasio tim povodom i otkrio da li je dobio prijavu o kojoj se dosta spekulisalo. 

Foto: ATAimages

 

- Ne želim da komentarišem. Nemam nikakav komentar na to, niti ću imati zato što znate i vi sami, a znam i ja vrlo dobro na koji način ja gradim svoje ime u medijskom sistemu, na javnoj sceni i na televiziji. Znam način na koji gradim karijeru i ne pada mi na pamet da se s bilo kim prepucavam preko Instagram storija. To nisam radio, niti ću raditi. Što se konkretno te teme tiče, nemam nikakav komentar - rekao je Darko Tanasijević.

Voditelj je zatim otkrio da li je dobio krivičnu prijavu koju je Anđela najavila protiv njega.

- Ne - kratko je poručio Tanasijević.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Darko je otkrio šta misli o rijaliti učesnicima koji su se okrenuli protiv medijske kuće u kojoj su prethodno zarađivali.

- Svako je odgovoran za svoje ponašanje i ponaša se onako kako misli da treba. Da li su pogrešili ili nisu, to će im se verovatno pokazati kroz neko vreme. Ja se vodim tim principom da zadnjicom ne treba zatvarati vrata, a pogotovo ne tamo gde ti je pružena šansa da pokažeš ko si i šta si i svoje talente i da zaradiš novac, ako to nisi uradio, to je do tebe i do toga što si kršio pravila sa kojima si upoznat pre početka učešća u rijalitiju. Ko gubi ima pravo da se ljuti - rekao je Darko.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija