• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.07.2023

22:10

Ivan Marinković i Miljana Kulić ponovo na okupu! Spojio ih sin Željko!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Ivan Marinković i Miljana Kulić ponovo na okupu! Spojio ih sin Željko!

Podeli vest

Ivan Marinković i Miljana Kulić konačno su zakopali ratne sekire i po prvi put u miru i za istim stolom slave sinu Željku peti rođendan.

Miljana Kulić organizovala je pravu rođendansku žurku za svog mezimca na jednom privatnom imanju sa bazenom koji se nalazi u okolini Niša. U organizaciji su joj pomogle mama Marija, ali i sestre Ana i Tijana. 

Foto: printscreen instagram

 

Pored Željkovih drugara iz vrtića, na rođendan je došao i Ivan Marinković koji se u rijalitiju "Zadruga 6" poprilično zbližio sa sinom. On je došao sam, a sve vreme je sedeo za stolom sa Sinišom i Marijom Kulić, dok je Miljana sve vreme obletala oko njega, iako je tu bio i njen dečko Nenad Macanović Bebica.

Foto: printscreen instagram

 

Mali Željko bio je presrećan što su mu na rođendan došao i spajdermen iz njegovog omiljenog crtaća, pa je sve vreme skakao i imitirao ga. Pored vatrometa, torte na dva sprata, bio i bogat švedski sto ukrašen voćem.

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, Ivan od rođenja nije imao kontakt sa sinom, sve dok nije ušao u šestu sezonu "Zadruge", gde je uspeo da ostvari odnos sa malim Željkom. On se i posle izlaska iz rijalitija viđao sa sinom i uzima ga kod sebe na nekoliko dana. Zato i ne čudi što se pojavio na njegovom rođendanu.

Foto: drustvene mreze

Mali Željko sa mamom i tetkom

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija