• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.07.2023

14:42

Lukas u rijalitiju s dve bivše! Aca potvrdio: "Tačno je da ulazim"

ATAIMAGES/Aleksandar Jovanovic

Rijaliti

Lukas u rijalitiju s dve bivše! Aca potvrdio: "Tačno je da ulazim"

Podeli vest

Menadžer Saša Mirković pokreće šou na Hajp televiziji, glavna zvezda biće folk pevač Aca Lukas, a cimerke će mu biti prekaljene rijaliti zvezde Dalila Dragojević i Anđela Đuričić, kao i dve bivše devojke za koje javnost nije ni znala da su bile sa njim!

Aca Lukas rešio je da uđe u rijaliti gde će se snimati po ceo dan i noć.

- Mirković pokreće potpuno nov rijaliti, Lukas je pristao da uđe, ali ne sam! U šouu će se pojaviti i njegove dve bivše devojke - kaže naš dobro obavešteni izvor i otkriva ko će se još takmičiti:

Foto: Instagram

 

- Bivše zvezde "Zadruge" Dalila Dragojević i Anđela Đuričić već su potpisale ugovore, kao i Memo Haljevac, pobednik "Farme". Svakodnevno na televiziju dolaze mnoge atraktivne devojke i pričaju s producentima. Među njima je jedna manekenka iz Makedonije, koja će svima pomutiti razum! Dolazili su i neki pevači iz takmičenja "Zvezde Granda", ali ne znam ko je sve potpisao, a ko je došao samo da čuje uslove. Čuo sam da će se takmičiti i jedan poznati bivši sportista, njegovo ime se čuva u tajnosti jer će biti iznenađenje za gledaoce. Mirković sve to čuva u strogoj tajnosti, ni njegovi najbliži saradnici ne znaju sve takmičare!

Foto: E-Stock

 

Mirković je odlučio da rijaliti vodi Milan Milošević.
- Milan će biti jedini voditelj rijalitija. On se odlično pokazao još dok je radio na Pinku, a sad je rekao Mirkoviću da on sve može sam i da mu ne treba pomoć. On će raditi i kao urednik rijalitija, a plan je da traje pola godine - kaže naš izvor.

Foto: printscreen

 

Pozvali smo Mirkovića, koji nam je otkrio da će i on sa Lukasom ući u rijaliti!
- Biće veoma zanimljivo! Rijaliti počinje prvog oktobra, svi učesnici će moći da izađu kad budu hteli, neće imati obavezu da ostanu do kraja. Ovaj rijaliti je potpun nov i biće društveno odgovoran, ubeđen sam da ćemo funkcionisati bez nasilja. Već prve nedelje u rijaliti ulazimo Aca Lukas i ja! Sve dosadašnje prijave uzimamo u obzir, a kasting pravimo u drugoj polovini avgusta, kada se svi vrate sa odmora - rekao nam je Mirković.

Foto: Instagram

 

Lukas je takođe potvrdio da će ga kamere snimati dan i noć:
- Tačno je da ulazim na nekoliko dana. Ostao bih i duže, nego imam dosta zakazanih nastupa. Još ne smem da detaljišem, otkriću samo da to neće biti klasičan rijaliti, već nešto potpuno novo na našim prostorima!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija