• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

29.07.2023

09:20

"Tamo je opšti haos", Ivan Marinković nakon slavlja kod Kulića razvezao jezik, otkrio i da se seli zbog sina Željka

ATAIMAGES

Rijaliti

"Tamo je opšti haos", Ivan Marinković nakon slavlja kod Kulića razvezao jezik, otkrio i da se seli zbog sina Željka

Podeli vest

Marija Kulić proslavila je peti rođenan unuku Željku, a slavlju su prisustvovala oba roditelja mališana. I majka Miljana sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, ali i otac Ivan Marinković koji je sada opisao kako je izgledalo veselje u Nišu.

Svoje utiske Ivan je sumirao u razgovoru za domaće medije.

Foto: Instagram printscreen/ivanmarinkovic79_official

 

 

Da li je i tvoja partnerka Jelena išla sa tobom na rođendan?

- Nisam bio sa Jelenom, prost je razlog - Jelena radi svakog dana, devojka ne može da da otkaz da bi otišla na rođendan. Nisu to prilike da Jelena tu mora u svakoj situaciji da bude tu. Jelena je tu kad Željko dođe kod nas, ali da sad ona svuda ide... Tu neke stvari moraju da se stave na svoje mesto. Željko je deo moje porodice, isto tako ja njegove i Jelena nema potrebu svaki dan da se meša.

Foto: Instagram prntscreen/marijakulic_mtaz

 

 

Kakva je bila atmosfera kod Kulića?

- Kod njih u kući je opšti haos bio, spremanje... Paničili su kad ću ja, da li ću da stignem, a ja sam stigao na vreme, otišao po Željka, normalno, bez ikakve tenzije, ali kod Kulića je to... Ja tu ništa ne mogu da promenim, ćutim, trpim, sednem u kola i idem i to je to.

Foto: Instagram prntscreen/marijakulic_mtaz

 

Da li ste bili napeti?

- Nije bilo tenzije, mislim da ja dosta doprinosim tome. Vrlo smireno razgovaram s njima, nema razloga da tu budu ikakve svađe. Nije bilo tenzije, svi smo se super zezali, a deca su bila prioritet.

Kako ste se proveli ti, Miljana, Marija...?

- Morao sam da odem oko 22h, Marija i drugi su ostali, imam jedan snimak Marije, bila je kao na svom rođendanu u "Zadruzi"... Bilo je baš zanimljivo. Samo ovaj put nije bila u crvenom, već u žutom. Ona je boemčina, opusti se, malo popije, ali i treba, unuku joj je peti rođendan... Mada, ko hoće, uvek nađe razlog.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Sećaš se da ti je Marija predlagala da se ti i Jelena preselite u Niš, da kod njih podignete plac ili novu kuću... Da li si pogledao taj plac?

 Nije mi pokazala plac, ali dao sam joj jednu ideju. Imamo plan da dogodine odemo u Leskovac da živimo, ja to kažem Mariji, ona se oduševila. Imaju oni dosta prostora tamo, video sam ja, otprilike, tamo iza, gde može da se podigne...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija