• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

01.08.2023

19:30

Anđela obrukala Đenoviće! Komšije razvezale jezik, neprestano ispiraju usta kompromitovanom ljubavnicom

ATAIMAGES

Rijaliti

Anđela obrukala Đenoviće! Komšije razvezale jezik, neprestano ispiraju usta kompromitovanom ljubavnicom

Podeli vest

O kompromitovanoj Anđeli Đuričić, nakon skandala u "Zadruzi", njeni sugrađani nemaju lepe reči.

Bivšu ljubavnicu rijaliti igrača i bivšeg robijaša Zvezdana Slavnića, Anđelu Đuričić, sugrađani iz Đenovića su, čini se, "izbrisali".

Prošlo je skoro tri meseca kako je Đuričićeva diskvalifikovana iz "Zadruge", i tek dva meseca kako je raskinula turbulentnu vezu, a Novljani, koji su ispirali usta i stideli se nje zbog skandaloznog ponašanja u Šimanovcima, sad ne žele ni da joj imena spomenu.

Foto: ATAIMAGES

Anđela Đuričić

- Đav'la pitaj gdje spava, šta mene pitaš o njoj. Nemam pametnija posla nego o tamo nekoj koja nas je obrukala da pričam. Goni me se, dijete. Pi, ni oni roditelji nijesu znali bolje, otrglo se. Ćuti i prođi me se - kaže baka Mara.

- Povraća mi se kad neko pita za nju. Pre nekog vremena bilo je dosta ljudi koji su obilazili njenu kuću, raspitivali se, dosađivali nam pitanjima o njoj. Hvala bogu, sad se skoro niko i ne seća nje. Retko je ko ovde sad i spomene, izbrisana je. Kad neko i pita, kao vi sad, malo ćete naći nekoga da vam nešto kaže. Obrukala nas je - rekla je jedna gospođa za Kurir.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija