• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2023

08:13

"Tražila mi je pare, frizuru, haljinu, a onda zaplakala": Bivši zadrugar otkrio koja ga je glumica koristila za novac

Miloš Rafailović

Rijaliti

"Tražila mi je pare, frizuru, haljinu, a onda zaplakala": Bivši zadrugar otkrio koja ga je glumica koristila za novac

Podeli vest

Voditeljka je pre dva dana ugostila Lepog Miću i Božu Džonsa u emisiji "Narod pita"

Božino učešće obeležila je emocija prema glumici Miljani Popović, koju je želeo da veri nakon dve nedelje, ali ona nije pokazivala interesovanje za odnos sa njim. 

Sada je bivši zadrugar, Božo Džons u emisiji otkrio do sada nepoznate detalje odnosa sa glumicom Miljanom Popović nakon rijalitija.

- Meni je žao što je ispao, trebao je ostati duže. Pozdravi Miljanu, ona je prema tebi bila okej, u startu ti je rekla da te gleda kao prijatelja - rekao je Lepi Mića.

- Kako Mićo, ona je meni itekako rekla da imam šansu kod nje. Moj budžet je išao kod nje, ona je pušila Kareliju, a ovako LD. Zaljubio sam se u nju kad smo pričali ko bi koga - rekao je Boža.

- Je l' je još voliš? - pitao je Mića

- Ma jok. Ja sam nju pozvao, ona je devojka svojim putem otišla, otišla na more - rekao je Boža.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Možda je pogrešan broj telefona - rekao je Mića.

- Njene drugarice iz Niša su mi se javile i pričale sve najgore. Kad je bilo finale tražila mi je pare, frizuru, haljinu, plače mi na telefon i ja joj kažem da odemo na ručak, a ona kao ne može jer ima problema. Da ja sam bio zaljubljen u nju, a ona me je samo koristila - rekao je Boža.

- Ovde smo da kažemo sve, rekao sam ti da pričaš sve Božo. Ti ideš tamo gde nemaš prođu, a tamo gde imaš nećeš. Udri gde možeš, to sam ti govorio. Miljana je neko koga treba odvesti na Zanzibar, na Bali - rekao je Mića.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

 

- Vodio bih je, ali nije našla za shodno da me pita kako sam, šta se dešava, je l' ide karijera - rekao je Boža.

- Je l' imaš emociju još? - pitao je Mića

- Više nemam - rekao je Boža.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija