• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2023

16:10

Dalila ide u zatvor?! Bivša zadrugarka rešila da uništi Dragojevićku, prikupila sve potrebne dokaze da joj napravi pakao

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Dalila ide u zatvor?! Bivša zadrugarka rešila da uništi Dragojevićku, prikupila sve potrebne dokaze da joj napravi pakao

Podeli vest

Dalila Dragojević i Milica Kemez su brutalno počele da se prepucavaju, a navodno će se sada zbog iznošenja teških uvreda naći i na sudu.

Sve je počelo na Dalilinom TikToku, kada je ona stavila komentar: "Dve sestre dele Boru", što je neko odmah uslikao i poslao Milici Kemez.

Ona joj je žestoko uzvratila, a zatim i podnela tužbu, a navodno i krivičnu prijavu protiv Dalile.

Foto: printscreen

 

– Milica je baš poludela, ali baš, nije mogla da veruje da se Dalila usudila da tako javno udari na nju. Plakala je kada je to videla jer je njoj bolna tačka da joj se sestra Mirela pominje još u tom kontekstu da je Borina ljubavnica. Milica je zvala advokata, Bora će naravno da joj bude svedok, samo joj je on rekao da neće da se meša van suda jer je on oguglao na te prozivke. Nju boli jer je reč o njenoj rođenoj sestri, pritom samo nju i ima. Ne zna zbog čega je Dalila tako postupila i što je njih prozivala kada je nigde nije spominjala. Advokat je sastavio krivičnu prijavu i baš je Milica rekla da za takve tvrdnje treba da je strpa iza rešetaka – kaže izvor za Paparazzo.

Foto: ATAIMAGES

 

Kemezova je uzvratila žestoko Dalili, te je spomenula i njenu porodicu.

– Mama ti se delila sa kim je stigla, jer takvo zlo kao što si ti od onakvog oca je nemoguće. Ti si sramota za ženski rod, najveći blam u istoriji rijalitija koji se smučio ljudima od kada si kročila u isti. Ljudska karikatura koja prosi po TikToku i posle te ljude ismejava, ne može da sakrije zlobu koja isijava iz nje – uzvratila je Milica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija