• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.08.2023

16:40

Anita zapenila, sukobila se sa bivšim dečkom u emisiji uživo! Teške reči su pale - "Ti si vređao Milicu i mene, a imao si nešto sa nama"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Anita zapenila, sukobila se sa bivšim dečkom u emisiji uživo! Teške reči su pale - "Ti si vređao Milicu i mene, a imao si nešto sa nama"

Podeli vest

Marko Marković i Anita Stanojlović Tomić su sinoć gostovali u emisiji "Narod pita" i tom prilikom imali i žučnu raspravu zbog pominjanja veze i različitog mišljenja

Prvo su imali priliku da odgledaju stare snimke iz Bele kuće, a onda se Anita Stanojlović osvrnula na njenu vezu sa Matorom i otkrila da li su osećanja iskrena.

- Kada vidim neke ove snimke, mnoge sam zaboravio, a mnoge kao da je bilo pre sto godina. Najupečatljivije mi je ostalo ovo sa Žanom - rekao je Marko Marković.

- Ti si rekao da ne veruješ u taj brak Matore i Anite - poručila je voditeljka Ana Radulović.

- Nisam rekao da ne verujem, samo sam skeptičan. Bilo je dosta tu svađa - rekao je Marko.

- Šta da radim, imaju pravo da nam ne veruju, ja sam pravila greške, Jovana je jedno govorila, tako da smo nas dve tu da im dokažemo - odgovorila je Anita.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Kružile su priče da si koristio Anitu za cigarete, je l' to istina - pitala je voditeljka.

- Sve dok ljudi takve stvari nalaze, a ništa gore, ja ću da budem zadovoljan. To su takve bile okolnosti, ja nikada nisam nikoga koristio, ali prosto kada nemaš, uzmeš od nekoga - rekao je Marko.

Anita je u jednom trenutku zapenila zbog svega i odbrusila Marku.

- Do sada u svom braku nas dve, osim jedne za koju se zna, nismo imale svađe - istakla je Anita.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ne mogu da verujem da neko sebi dozvoli da kaže nekom s kim je u vezi sve najgore. Ja nisam sebi dopuštao da nekog psujem, pljujem i spominjem članove porodice. Ja bih prekinuo takav odnos. Ako nekog voliš, tog ne psuješ. Kada ti do nekog nije stalo, onda te briga - rekao je Marko.

Foto: ATAIMAGES

 

- U mom odnosu sa Matorom nije bilo preteških reči. Matora je mene odbranila čak i kad nismo bile zajedno, a Marko nikada svoju devojku nije odbranio, da se razumemo. Marko, ti si vređao Milicu i mene, a imao si nešto sa nama. Nedavno sam videla šta si sve rekao kad sam ti mazala nokte, ni to nije normalno. Matora bar to nije radila - istakla je Anita.

- Preskočile ste vezu, pa odmah ušle u brak - rekao je Marko.

- Bile smo u vezi - dodala je Anita.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija