• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.08.2023

17:20

Zvezdan pokazao ćerku Saru! Lepotica bez premca, a otac je odveo u šoping

ATA Images

Rijaliti

Zvezdan pokazao ćerku Saru! Lepotica bez premca, a otac je odveo u šoping

Podeli vest

Zvezdan Slavnić u rijaliti programu "Zadruga" govorio je da se dobro slaže sa ćerkom Sarom, a sada je to potvrdio objavom njihove zajedničke fotografije iz šopinga.

Zvezdan je objavio fotografiju sa Sarom iz jednog tržnog centra, a oboje su nasmejani.

On je otkrio da su otišli u šoping, a da li je Slavnić kupio nešto ćerki od zarade na Tik Toku, nije poznato. 

Foto: Instagram prntscreen/slavnic.zvezdan

 

Slavnić je tokom učešća u rijalitiju malo govorio o Sari, a Ana Ćurčić je tvrdila da on svoje dete nije video pune četiri godine.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

- On četiri godine dete svoje nije video, a ovde bi da bude još četiri. Gde si ti čoveče? Ništa njega ne zanima, zanima ga sprdnja i neodgovornost. Sa njim ne želim ništa više u životu, ali ti i za dve godine, godinu, vidiš da neko želi da mu oprostiš i da želi da se potrudi, kapiraš? Ovo je... - kazala je Ana. 

Inače, pričalo se i da je Sara bila užasno ljuta na oca zbog njegovog ulaska u rijaliti, ali mu je očigledno oprostila, te sada nadokanđuju izgubljeno vreme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija