• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

09.08.2023

15:25

Dalila Dragojević dala otkaz na televiziji Saše Mirkovića! Svi misle da je razlog novac, starleta se odmah oglasila

ATAIMAGES

Rijaliti

Dalila Dragojević dala otkaz na televiziji Saše Mirkovića! Svi misle da je razlog novac, starleta se odmah oglasila

Podeli vest

Starleta Dalila Dragojević, nakon kraće voditeljske karijere, dala je otkaz na televiziji Hajp.

Čelnik televizije Hajp Saša Mirković nedavno je kazao da će s početkom nove sezone tražiti od voditelja zaposlenih u ovoj medijskoj kući da prestanu sa korišćenjem TikTok, te da na njemu zarađuju novac.

Kako je naširoko poznato da nekadašnja učesnica "Zadruge" Dalila Dragojević "pravi ozbiljnu lovu" upravo preko uključenja uživo na ovoj društvenoj mreži, slutilo se da je baš to razlog njenog odlaska, no ona se oglasila, te otkrila pravu istinu:

Foto: printscreen instagram

Objava Saše Mirkovića

- Obaveštavam ljude koji me prate i koji me vole, kao i one što me ne vole da od danas nisam zaposlena na Hype-tv. Odlazim u miru. Nije zbog pravila vezana za Tik Tok kao što se već piše. Druge stvari su u pitanju. Ali ako ćemo se voditi story-ima onda neka bude da je zbog TT. Još dugo ćete pratiti Dalilu. Volim vas - napisala je Dalila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija