• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

15.08.2023

06:20

Kao Apolon! Stanija se drugi put udaje, a evo kako izgleda njen prvi muž!

printscreen instagram

Rijaliti

Kao Apolon! Stanija se drugi put udaje, a evo kako izgleda njen prvi muž!

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica i starleta Stanija Dobrojević uskoro će reći sudbonosno "da", a malo ko se seća da iza sebe već ima jedan brak.

Stanija se pre mesec dana verila u Las Vegasu, a sada planira venčanje na ostrvu u Karipskom moru. Starleta je već nekoliko meseci u vezi s momkom koji je poreklom s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu.

Dobrojevićevoj ovo ipak neće biti prvi brak, s obzirom na to da je već bila udata za Vladimira Ukraintskog, za kog se udala 2010. godine u tajnosti.

Njih dvoje su se nakon dve godine rastali, ali su nastavili da poslovno sarađuju.

Još tokom njenog učešća u "Farmi 1", 2011. godine, mediji su pisali o njenom braku, iako je starleta tada tvrdila da je samo u vezi. Međutim, kanije je priznala da je bila udata za ovog zgodnog Rusa.

- Ja sam dva puta bila prošena. Jednom sam imala brak od dve godine, bez dece, naravno. Ali mi nije padalo na pamet da rađam decu pre 30. godine, jer sam želela da ostvarim svoje hirove, ciljeve - ispričala je tada Dobrojevićeva.

Pomenuti Rus je čak nakon rastanka potvrdio celu priču za medije.

- Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije - rekao je tada Vladimir.

Stanija je, tada za medije ispričala da je Vladimir završio ekonomiju i slikao se za poznati muški časopis "Men's Health".

 

Sudeći po fotografijama koje se nalaze na njegovom Fejsbuk profilu, Vladimir se pre par godina verio.

Sada uživa u srećnoj vezi sa devojkom nepoznatom javnosti koja nije ni nalik Staniji Dobrojević. Njen izgled, ali i stil oblačenja, znatno je smerniji u odnosu na starletin, koja u prvi plan uvek stavlja svoje atribute.

Da podsetimo, domaći mediji su preneli da se starleta Stanija Dobrojević udaje za momka sa naših prostora koji živi i radi u inostranstvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija