• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

16.08.2023

15:45

Ne zna se ko koga... Otkrivamo koji su neočekivani ljubavni parovi pred "Zadrugu 7 - Elita"

shutterstock/Informer

Rijaliti

Ne zna se ko koga... Otkrivamo koji su neočekivani ljubavni parovi pred "Zadrugu 7 - Elita"

Podeli vest

Rijaliti zvezde rešile su da na svaki način privuku pažnju pred početak "Zadruge 7 - Elita"! Nenad Macanović Bebica smuvao je bivšu devojku Lazara Čolića Zole, Filip Car juri Dalilu Dragojević, dok je Maja Marinković bacila oko na Mensura Ajdarpašića.

Bebica je posle raskida s Miljanom Kulić osvojio Slađu Lazić, koju zovu "Užička Stanija". Ona je doskoro bila s Lazarom Čolićem Zolom, bivšim dečkom  temperamentne Nišlijke. Bebica se novom vezom pohvalio na Instagramu, pokazavši kako je starletu provozao kvadom!

Foto: Instagram

Slađa Lazić i Nenad Macanović Bebica

- Slađa i ja provodimo vreme zajedno i mnogo nam je lepo. Uskoro idemo zajedno na Zlatibor, da se tamo vozimo kvadom. Ona je super devojka - kaže Macanović, dok Lazićeva dodaje da su oni "prijatelji s povlasticama":
- Malo smo se cmakali! Prisni smo, ali smo pre svega prijatelji. Nenad je veoma pažljiv muškarac. Svakoj ženi treba jedan Bebica! Ne jurim Miljanine bivše momke, reč je o slučajnosti!

Foto: Instagram

Užička Stanija

Dok se Bebica provodi s fatalnom crnkom, njegova bivša devojka Miljana juri Zolu! Kulićeva nikako ne može da preboli di-džeja iz Dervente, pa ga zove i po 150 puta dnevno!

Foto: pink.rs

Miljana spopala Zolu u emisiji "Narod pita"

- Ako me ne zove sa svog broja, onda to radi s lažnih! Dnevno dobijem 150 poziva od nje. Dva puta sam joj se javio da je zamolim da to više ne radi. E, sad, ako oboje uđemo u novu sezonu "Zadruge", svašta je moguće - priča Čolić.

Ni Filip Car nema mira! Učesnik "Zadruge", koji je veren s Aleks Nikolić, takođe želi da privuče pažnju na sebe pred novu sezonu, pa je počeo da juri bivšu ljubav Dalilu Dragojević!

Foto: Informer

Filip Car

Momak iz Crikvenice već neko vreme upada u njene lajvove, a sad je otišao i korak dalje. Dok je Dalila igrala meč na Tik toku, Car se umešao i slao poklone njenom suparniku kako bi mu pomogao da je pobedi!

Foto: Instagram

Dalila Dragojević

- Zašto me Car proganja?! Filipe, ostavi me na miru, završio si sa mnom priču odavno! Očigledno me i dalje voliš! - odbrusila mu je Dragojevićeva u lajvu na Tik toku. 

 

U ljubavne zavrzlame umešana je još jedna Careva bivša devojka, Maja Marinković! Starleta je odlučila da osvoji Mensura Ajdarpašića, koji definitivno učestvuje u novoj sezoni megapopularnog rijalitija!

Foto: Instagram

Bivši i budući ljubavnici

- Maja je smislila taktiku za "Zadrugu 7", ukoliko je Pink pozove da uđe. Pošto je potvrđeno da će Mensur biti učesnik, odlučila je da s njim pravi ljubavnu priču u rijalitiju. Njih dvoje su već bili u seks-šemi, pa veruje da joj neće biti teško da to ostvari - priča izvor za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15