• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2023

15:26

Evo koliko vam love treba da biste bili zvezda Tik toka! Od cifre koju je Dalila izgovorila vrti se u glavi!

ATAIMAGES

Rijaliti

Evo koliko vam love treba da biste bili zvezda Tik toka! Od cifre koju je Dalila izgovorila vrti se u glavi!

Podeli vest

Dalila Dragojević tvrdi da je u Tik tok uložila 250.000 evra kako bi od te mreže mogla fino da zarađuje! Bivša učesnica "Zadruge" prethodnih dana našla se u centru pažnje, pošto je prekinula saradnju s Hajp televizijom.

Ona se navodno oglušila o zahtev direktora Saše Mirkovića, koji je zabranio zaposlenima da "prose na Tik toku".

- Tik tok je nešto što mi ide od ruke i nikad ga ne bih napustila jer sam tamo uvek bila broj jedan i ljudi me vole. Imam ogromnu podršku. Svi koji me prate znaju da sam 44. nivo "giftera", što znači da sam uložila više od 250.000 evra u Tik tok! I ja sam druge ljude nagrađivala, kao što su oni posle mene. To nikako nije prosjačenje, jer i ja trošim na druge! - priča Dalila Dragojević, koja na pitanje da li je zato raskrstila s Hajpom odgovara:

Foto: Instagram

 

 

- Ne, to nije razlog prekida saradnje! Neću otkrivati istinu, osim ako ne nastave da me provociraju. Neka bude da smo se rastali u prijateljskim odnosima.

Dragojevićeva otkriva da pregovara s jednom drugom televizijom!
- Planiram i dalje da se bavim voditeljskim poslom. Sigurno neću ostati da radim na mestu na kom sam dala otkaz! Sve će se saznati s vremenom!

I dok Dalila pravi planove za nastavak karijere, sa Hajp televizije poručuju da to neće ići tako glatko jer je uzela 14 plata unapred kako bi kupila "mercedes".

"Ona i dalje ima važeći ugovor sa televizijom i uredno isplaćen honorar za narednih 14 meseci jer je za to zamolila direktora Sašu Mirkovića kako bi kupila nov automobil. Nikad nije podnela zahtev za raskid ugovora ili izvršila povraćaj novca na račun Hajp produkcije koji je dobila unapred. Zahtevali smo od nje, kao i od drugih voditelja, da ne 'prose' na Tik toku jer imaju dovoljne honorare. Ona to nije želela da prihvati", piše u saopštenju uredničkog kolegijuma Hajpa, koji dodaje da je Dragojevićevoj smetalo kad je Anđela Đuričić uradila intervju s njenim bivšim dečkom Filipom Carem:

Foto: Informer

Problemi zbog Filipa Cara

"Imala je problem sa kolegama. Po dolasku Anđele Đuričić u Hajp počela je da se ponaša neprofesionalno i da glumi zvezdu, a smetao joj je i intervju koji je Anđela uradila sa Filipom Carem. Prekorena je, pa je dala 'otkaz', ali medijima i društvenim mrežama, a ne Hajpu. Uvereni smo da će preispitati svoje ponašanje kako ne bi došla u situaciju da se njom bave advokatski timovi".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija