• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2023

10:30

Panika u kući Đuričićevih! Miki zabrinut zbog supruge, moraće na prevremeni porođaj

Informer

Rijaliti

Panika u kući Đuričićevih! Miki zabrinut zbog supruge, moraće na prevremeni porođaj

Podeli vest

Miki Đuričić potvrdio da supruga Angelina treba da se porodi.

Bivši zadrugar Miki Đuričić se malo povukao i posvetio se porodici. Sa suprugom Angelinom čeka drugo dete, a kako je Miki otkrio, beba će se roditi ranije.

- Uskoro treba supruga da mi se porodi i to će morati dve nedelje ranije, jer je Arsenije veliki i napredan. Sve nam se vrti oko toga. Pripremamo se. Dunja jedva čeka da se rodi. Moja svakodnevnica je sada drugačija. Obaveza mi je da danas skuvam ručak, spremim večeru, ako treba. Supruga to ne može, jer je beba velika. I inače je žena trudna. Dunja i ja sredimo kuću, iako ona razbaca po nekoliko puta sve što složim. Imam kokoškice, pa onda budem i sa njima. Pričuvam dete, s obzirom na to da supruga mora da odmara. Gledamo TV projekte, polako učimo i pesmice. Uglavnom imam obaveze oko deteta i supruge - priča Miki Đuričić i otkriva šta misli o rijalitiju "Zadruga" u kojem je učestvovao nekoliko puta.

Foto: ATA images, Insider / Zoran Sinko

 

- Rijaliti je nezgodna stvar. Dosta različitih ljudi. Dođe i do ružnih reči. Čovek se iznervira i pukne. Teška je to psihološka igra. Kad si privatno okružen normalnim ljudima, moraš i ti biti normalan. Ne bi bilo normalno da čovek privatno dolazi u situacije kao u rijalitiju. Onda bi morao da se zapita šta je sa njim - govori Đuričić i usput otkriva da li će ući u novu sezonu rijalitija od septembra.

- Ne znam da li više imam živaca za rijaliti. Međutim, nikad ne reci nikad. Supruzi ću biti potreban par meseci nakon što se porodi. Pre bih sebe video iza kamere, iako još nisam dobio zvaničan poziv. Nisu godine u pitanju, nego je pitanje da li sam spreman na to. Nisam siguran. Rekao sam sto puta nikad, pa sam ponovo ušao. Za sada ne, a za kasnije ćemo videti - zaključuje Miki Đuričić za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija