• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

20.08.2023

21:40

Rat ne jenjava! Bebica zapretio Mariji Kulić iznošenjem prljavog veša: "Cela nacija će saznati kakva si majka!"

Miloš Rafailović/Marko Đoković

Rijaliti

Rat ne jenjava! Bebica zapretio Mariji Kulić iznošenjem prljavog veša: "Cela nacija će saznati kakva si majka!"

Podeli vest

Rijaliti učesnik Nenad Macanović Bebica odgovorio je na prozivke Marije Kulić, te joj tom prilikom otvoreno zapretio iznošenjem prljavog veša.

S obzirom da su Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica raskinuli, obe strane su u javnost iznosile prljav veš iz njihovog odnosa, a zadrugarkina majka, Marija Kulić, je spremna da podnese tužbu protiv Bebice

Nakon Marijinog oglašavanja, progovorio je i Macanovi, te objavom na Instagram "storiju" jasno stavio Kulićevoj do znanja da je ima u šaci. 

- Malo ti je bilo?! Ti stvarno izazivaš?! Da cela nacija sazna istinu kakva si majka. Marija, bolje ti je ćuti! Znaš šta imam, mislim, samo mi znamo šta imam. Zalećemo se - napisao je Bebica na Instagramu, nakon što je Marija Kulić ispričala da im duguje novac, koji su mu pozajmili radi dugova koje je imao. 

- Mi smo hteli da otvorimo frizersko-kozmetički salon, ja sam držala drakstor, to je mnogo veliki posao. On je na to rekao da nije dobro da se otvori salon, da ima puno salona. Ja sam to htela za nas i rekla mu da on uzme za sebe da radi ono što ume i zna. On je pričao da mu treba novac, da hoće da kupi autobus, da je to radio godinama. Rekao mi je da ima prijatelja koji prodaje autobus, da je registrovan, i da bi mogao da vozi preko vikenda preko, a radnim danima u Srbiji. Tada mi je rekao da mu treba 10.000 evra odmah, a 30.000 da odvozi, da od svake ture otplaćuje čoveku. Pristala na to, odmah mu dala pare - ispričala je Marija, pa dodala:

Foto: printscreen instagram

 

Odvozio je jednu turu, bio je u Italiji i vratio se i čekao da ga zovu za naredni vikend. Niko ga nije zvao, nikakve vožnje nije dogovarao. Sedeo je kod nas kod kuće. Tada je rekao da će da vidi te pare da vrati. On se već tada dogovarao sa majkom da se vrati kući, i jednog dana je rekao da ima suđenje u Beogradu, plan je bio da se vrati u subotu. Kada je otišao rekao je da su mu se skupile brojne alimentacije, da mora da se vrati u firmu porodičnu da radi. Tada je rekao da više ne može da vozi autobus, da će mu roditelji otplatiti dugovanja.

Naposletku, Marija ističe da im je ostao dužan veliku svotu novca koju će naplatiti putem suda.

- Pitala sam ga šta ćemo za novac, na šta mi je rekao da će nam za tri dana vratiti. Tada sam tražila da napravimo ugovor kod advokata da je on nama dužan. On je pričao da će nam vratiti za tri dana. Sada vidim da je ponovo krenuo da vozi autobus, u Italiji, to su te ture za Veneciju, nastavio je vozi, a nama nije vratio novac. Rekao je da ne planira da nam vrati pare, da on nama ništa ne duguje. Njemu niko nije pretio, on nije zaslužio pretnje, ovo što radi verovatno radi zbog medijskog prostora kako bi ušao u rijaliti. Sa njim se nismo čuli, sve sada ide preko suda. U ponedeljak podnosim tužbu - rekla je Marija Kulić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17