• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

20.08.2023

23:08

Odmotava se klupko! Slađa Lazić udarila na Bilala: "Brajlović je bio Majina sponzoruša!"

Miloš Rafailović

Rijaliti

Odmotava se klupko! Slađa Lazić udarila na Bilala: "Brajlović je bio Majina sponzoruša!"

Podeli vest

Slađa Lazić kazala je za Informer da je Bilal Brajlović bio sponzoruša njene najbolje drugarice i buduće kume Maje Marinković.

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" ističe da je Maja procvetala od kako se rešila jutjubera i toksičnog ljubavnog odnosa:

- Bilal je mala sponzoruša, Maja mu je plaćala gorivo, davala mu je karticu. Koristio je na sve moguće načine, nije je voleo, zabranio je da se druži sa mnom, svi su mu smetali... Nije on za nju... Bio je ljubomoran, jer njoj prilaze, slikaju se sa njom, a njega niko ne primećuje... Bitno mu je bilo samo pratioce da sakupi... Manipulisao je Majom i odvojio je skoro dva meseca od svih ljudi, ali je shvatila kakav je . On je imao dva lica, mali je odradio džukački. Rekla mi je da loš čovek i ja joj verujem. Mogu samo da kažem, bez Maje on je niko i ništa. Druga stvar, ne možeš da voziš maserati ako nemaš za gorivo.

Slađa Lazić ističe da nije istina da su se ona i Maja na moru posvađale oko novca:

- Makica i ja imamo dovoljno para, nema interesa među nama, ona je popularnija to je sugurno, ali ipak je šest sezona u rijalitiju. Uzeću je za kumu. Bila je kod mene kući i ja kod nje. Nikada se nismo posvađale. Smatram da je za nju neki jak muškarac - priča Lazićeva.

Foto: printscreen

 


Ja sam ranije otišla sa mora, imam poslovne obaveze na Zlatiboru, gradim apartmane, ako mi obaveze budu dozvolile vraćam se kod Maje. 

Atraktivna brineta kaže da je Miljanin bivši dečko Zola više puta zvao da se vide, ali da je rešila da ode sa Majom na more:

- Zola me je zvao pre mora da dodjem kod njega, jako se zaljubio u mene, ali nije uspeo da me prati. Na moru je bilo svega i svačega, ne bih da otkrivam. Maja nije uobražena, tolerantnija je od mene. Ima sve, ali nikada ne potencira takve stavri. Zajedničko nam je društvo, obe se hvatamo za novčanik, nikada se nismo oko para svadjale. Na moru nam nisu puno prilazili, ali su nam stalno slali šampanjce. Nismo bile u bolnici, niti silovane u Budvi kao što su pričali, nas dve smo zdrave, prave i atraktivne.

Foto: Instagram

 

Slađa dodaje da ako bude ušla u rijaliti, Milena Kačavenda treba da je se plaši:

- "Zadruga 7" je za Maju i mene, to je sigurno, a volela bih da vidim moju drugaricu Anu Ćurćić i Acu Bulića. Kačevanda neka gleda u meni neprijatelja, ko je Ani neprijatelj i meni je. Mislim da Milena treba da se plaši, pošto Ana o njoj ima puno toga da kaže, više nego ona o njoj - zaključuje Slađa za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija