• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.08.2023

15:40

Ana Ćurčić progovorila o odnosu sa decom: "Bilo im je jako teško, a ćerka nije želela da progovara sa mnom"

ATAIMAGES

Rijaliti

Ana Ćurčić progovorila o odnosu sa decom: "Bilo im je jako teško, a ćerka nije želela da progovara sa mnom"

Podeli vest

Ana Ćurčić otkrila kako je uredila svoj stan.

 

Ana Ćurčić se trudila da sve bude po feng šuiju. 

Po ulasku u stan, prva je prostorija u kojoj se nalazi radni sto, ogroman beli ormar, kao i slika koju je posebno za nju izradila devojka koja ju je podržavala dok je boravila u rijalitiju.

- U kontaktu sam sa fanovima, prevazišli smo tu fazu, toliko smo se združili i zadovoljstvo mi je što ih imam u životu. Pripremam platformu o nasilju, anksioznosti i napadima panike, o tome bih volela da pričam. Imaću i grupne "lajvove". Posvetiću se borbi protiv nasilja. Nemam inspiraciju za autobiografiju za sada - prokomentarisala je tada Ana.

- Stan sam opremila po feng šuiju.

- Na stolu ima cveće, ljubičasta boja, žuta, plava, crna siva... - naglasila je Ćurčićeva, kojoj su kuhinja i dnevna soba sada u drvetu, pa daju utisak posebne topline.

Foto: ATAIMAGES

 

- U dnevnoj sobi stalno provodim vreme, ali i na terasi. Tu uživam sa drugaricama. U ovom naselju ima poznatih, stvarno mi svi najnormalnije prilaze. Kažu mi sve najbolje, daleko od onoga što su mi cimeri govorili u "Zadruzi" da sam kockarka, narkomanka, folirant i slično. Zaista toga nema. Za ovaj stan plaćam kiriju, ali mi se kraj jako sviđa i nadam se da ću za neke dve godine ovde i kupiti stan - rekla je Ana za medije, čijoj je deci i te kako bilo teško da je gledaju u Beloj kući u Šimanovcima.

- Deci je bilo jako teško. Ćerka je bila ljuta na mene. Čak u nekim situacijama to izbije iz nje. Sin je emotivan, ali sve proživljava u sebi. Ali na kraju krajeva, shvatili su sve. Podržali su me. Oni su moje sve. Mi smo vrlo bliski, sa ćerkom pričam o ljubavi, Luka više priča na tu temu sa tatom - objasnila je i onda pokazala poseban kutak za sređivanje i šminkanje.

- Još nije potpuno sređeno, ali će to moja ćerka da uredi. Obećala mi je. Kupatilo mi je u staklu, pošto sam jedan težak perfekcionista.

U ovom domu, takođe, provodi dosta vremena i sa partnerom Acom Bulićem koji s njenom decom neguje dobar odnos.

Foto: Instagram printscreen/ana_curcic_official

 

- Aca sa mojom decom ima odličan odnos. On radi "koučing" sa fudbalerima, onda je jasno kako je prišao mojoj deci - izjavila je nekadašnja zadrugarka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ovo se ne odbija! Reprezentativac Srbije od Zenita dobija ogromnu platu, bonuse i vilu!
Fudbal

Ovo se ne odbija! Reprezentativac Srbije od Zenita dobija ogromnu platu, bonuse i vilu!

Reprezentativac Srbije Ivan Ilić (23) dobio je od ruskog Zenita ponudu iz kategorije onih koja se ne odbija! Kako prenosi italijanski "Tutomerkato", šampion Rusije platiće Torinu obeštećenje od 25 miliona evra, a mladom defanzivnom vezisti ogromnu platu, bogate bonuse, a čak će mu omogućiti i život u velelepnoj vili, kako bi mu boravak u Sankt Peterburgu bio maksimalno komforan.

06.07.2024

19:18

Crvena zvezda otpisala još trojicu fudbalera
Crvena zvezda

Crvena zvezda otpisala još trojicu fudbalera

Šampion Srbije Crvena zvezda do kraja prelaznog roka pokušaće ili da proda ili da pošalje na pozajmice trojicu fudbalera, a prema pisanju "Mocart sporta", u pitanju su Uroš Kabić, Lazar Nikolić i Viktor Radojević.

06.07.2024

19:02

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija