• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.V.

25.08.2023

22:30

Ovo je spisak učesnika "Elite", neka imena će vas iznenaditi!

TV Informer

Rijaliti

Ovo je spisak učesnika "Elite", neka imena će vas iznenaditi!

Podeli vest

Budući učesnici rijalitija "Zadruga 7 - Elita", koji počinje 3. septembra na Pinku, bili su na sistematskom pregledu kako bi tim lekara utvrdio da li su fizički i psihički spremni za izolaciju!

Na zdravstvenu proveru među prvima je došla Milena Kačavenda, bivša kuma vicešampionke "Zadruge 6" Ane Ćurčić, koja je već ubeđena u pobedu!

Foto: Informer

 

- Ulazim prva, a izlazim poslednja! Već sam zaratila s nekim zadrugarima zbog moje bivše drugarice, pa ako neko od njih uđe u ovaj rijaliti, izviniću im se. A ako me neko bude dirao, nadrljaće! - priča Milena za Informer, a na pitanje kako će reagovati ako joj se u rijalitiju pridruže Ana i njen dečko Aca Bulić, odgovara:

- Anino pomirenje s Acom nisam očekivala i ako uđu u "Elitu", kao što se priča, neću im pružiti ruku!

U zatvoru tri godine

Odmah za njom kod "čika doktora" došla je starleta Teodora Radoičić, i to s ogromnim naočarima, koje nije skidala zbog natečenog lica.

Foto: ATA Images

 

- Nisam baš raspoložena jer mi je lice uništeno lipolizom, nadam se da neću biti kao Ana Nikolić! - rekla je ova bivša robijašica i dodala da joj zatvoreni prostor neće pasti teško:
- Rijaliti ne bih poredila sa zatvorom, u kom sam provela pune tri godine. Ne kajem se ni zbog čega, jer iz svojih grešaka učim. Ako neko krene na mene, to ću da sasečem u korenu.

Posle nje stigao je crnogorski fudbaler Nikola Bukilić, koji se već nameračio na Maju Marinković!

Foto: Pink.rs

 

- Ulazim slobodan i otvoren za zaljubljivanje. Kamere mi neće smetati ako se odlučim za seks, hormoni rade i neću se suzdržavati. Maja mi se dopada, potrudiću se da je ukrotim jer ne želim da mi niko u rijalitiju pije krv! Jak sam, pa se nadam da neće moći da me bije kao što je tukla ostale momke. Ne smeta mi što će unutra biti i njena dva bivša momka - Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić, mogu ja da budem i treći! A ako mi se svidi i neka udata, neće biti problem, mogu nekoj i dete da napravim ako treba! - samouveren je ovaj kršni Crnogorac.

Matora će nadrljati

Janjuš nije bio raspoložen za priču, a Anita Stanojlović je na sistematski došla nervozna i već je svojoj supruzi Jovani Tomić Matoroj zapretila da ne očijuka s devojkama!

Foto: E-Stock

 

- Više nismo u vezi, nego u braku! Imale smo ozbiljan razgovor, ako priđe nekoj, nadrljaće! - rekla je mlada Kruševljanka.

Edina Šerifović iz Brčkog se dobro pripremila za rijaliti!

Foto: ATA Images

 

- Zvezdan Slavnić me je savetovao, ali me nije muvao! Osim njega, poznajem i Dalilu, ali samo preko Tiktoka, i ne dopada mi se jer se mnogo pravi važna. Pošto sam i ja važna, može da dođe do konflikta ako i ona uđe u rijaliti - kaže ova zgodna Bosanka, koja je već bacila oko na jednog zadrugara:

- Mensur je zgodan, baš je moj tip!

I oni ulaze u "Elitu"

Na sistematskom pregledu bio je i Ramiz Gusinac, frizer iz Novog Pazara koji je učestvovao u "Survajveru", kao i penzionerka Nedeljka Ružić Nensi, koja nam je rekla da nema podršku dece, ali da u rijaliti ulazi zbog druženja. Iz Slovenije je stigla Sara Šljivar, a iz Hrvatske Manuel Marušić. Među budućim zadrugarima naći će se i pevačica Vivien Kurtović, Teodora Delić, koja je bila u "Parovima 9", tiktokerka Lejdi Di, pumpadžija Marijana Špirić...


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija