• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2023

12:45

Počelo odbrojavanje za "Zadrugu 7 Elitu"! Mitrović najavio gošću, voditelji spremni i poznati prvi učesnici!

ATAIMAGES

Rijaliti

Počelo odbrojavanje za "Zadrugu 7 Elitu"! Mitrović najavio gošću, voditelji spremni i poznati prvi učesnici!

Podeli vest

Rijaliti program koji tokom čitavog leta čeka veliki broj gledalaca i učesnika, "Zadruga 7 Elita", počinje 3. septembra, a vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović otkrio je novitete.

Iako produkcija krije imena učesnika, neki budući zadrugari su već otkriveni, a poznat je i voditeljski tim.

Foto: Instagram prntscreen/darko.tanasijevic

 

Pored dobro poznatih voditelja Dušice Jakovljević, Darka Tanasijevića i Ivane Šopić, pridružuju i novo TV lice, Maša Mihailović, kao i Ana Radulović.

Foto: Zoran Sinko

 

 

Prvi objavljeni učesnik jeste najpoznatija kuma u Srbiji Milena Kačavenda, koja je postala poznata kada je u javnost istupila kao jedina odbrana drugoplasirane superfinalistkinje Ane Ćurčić, sa kojom je po njenom napuštanju "Zadruge 6", žestoko zaratila.

Drugi zvanični učesnik "Elite" biće i novinar Marko Đedović. Marko je javnosti ostao poznat kao neko ko je veoma britak na jeziku i kao neko ko se ne libi da iskaže svoje mišljenje, ma ko god bio preko puta njega. Treći zvanični učesnik "Elite" jeste i bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić. Mensur se predstavio kao pravi zavodnik, a u rijalitiju je imao samo dve veze.

Foto: Informer

 

 

Takođe, do sada je zvanično potvrđeno i učešće Slobodana Josipovića, diplomiranog ekonomiste i čuvenog političkog analitičara. On je neko ko se vredno sprema za učešće projektu.

Izvesni Nikola Bukilić, zgodni, atraktivni i seksi fudbaler uhvaćen je ispred zgrade TV Pink. On ima 23 godine i živi u Podgorici, a nijedna buduća takmičarka "Elite" mu neće odoleti. Pored svog atraktivnog izgleda, Nikola pleni svojim šarmom, duhovitošću, ali i pozitivnom energijom.

Za potrebe "Elite", velelepno imanje u Šimanovcima potpuno se renovira, a radove na ovom projektu lično nadgledaju Željko Mitrović, kao i direktorka programa TV Pink Milica Mitrović. Imanje na kom su prethodnih šest sezona boravili rijaliti učesnici dobiće nove tonove, te i vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

Željko Mitrović na svom instagram profilu otkrio je da ne spava već danima kako bi sve pripreme za ovaj gigantski projekat prošle kako treba, te je otkrio da će se u "Eliti" naći i specijalna gošća koja je pre samo nekoliko godina osvojila srca milione gledalac. Naime, reč je o Leposavi, ali je ona ovoga puta Barbi Leposava. Kako je istakao, ovo je verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa interneta, kao i brzo računanje i predvidjanje budućih događaja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija