• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

31.08.2023

06:20

Janjuš ponizio zadrugarke s kojima je varao ženu! Pomirio se s bivšom, pa poslao ubitačnu poruku

Estock

Rijaliti

Janjuš ponizio zadrugarke s kojima je varao ženu! Pomirio se s bivšom, pa poslao ubitačnu poruku

Podeli vest

Otkako je bivši, ali i budući zadrugar, Marko Janjušević Janjušević, izašao iz "Zadruge 6", spekuliše se da mi je bivša supruga Ena oprostila prevare u rijalitiju i pomirila se sa njim.

Iako je nedavno viđen u noćnom klubu sa Majom Marinković, Janjuš neprestano objavljuje porodične fotografije na kojima je uglavnom zagrljen i sa Enom, te mnogi sumnjaju da je Janjuš ponovo u ljubavi sa njom.

Od fanova, ali i medija često je dobijao pitanje da li je došlo no pomirenja, ali Janjuš nije želeo da da konkretan odgovor već je isticao samo da "sve ide u smeru u kom treba".

Foto: printscreen instagram

 

Međutim, novom objavom na svom Instagram nalogu, samo četiri dana pre ulaska u "Zadrugu 7 Elitu", mnogima je razrešio nedoumicu.

On je kasno noćas objavio zajedničku porodičnu fotografiju sa putovanja i to uz nikad direktnije priznanje o svojim osećanjima prema njoj, a nije propustio priliku ni da potkači bivše.

- Da nisam bio sa toliko žena, nikada ne bih znao da samo jednu volim - poručio je Janjuš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin