• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S. Stojanov

01.09.2023

14:00

Učesnici "Zadruga 7 Elite" ulaze u karantin! Stigao Karić, drug Zvezdana Slavnića i Taki (VIDEO)

informer

Rijaliti

Učesnici "Zadruga 7 Elite" ulaze u karantin! Stigao Karić, drug Zvezdana Slavnića i Taki (VIDEO)

Podeli vest

Učesnici rijaliti programa "Zadruga 7 Elita" ulaze u karantin gde će provesti vreme izolovani do sutrašnjeg početka spektakla koji startuje u 21 čas. Među onima koji su stigli u karantin je Osman Karić, otac Stefana Karića, drug Zvezdana Slavnića kojem se sviđa Anđela Đuričić, a stigao je Radomir Taki Marinković, otac popularne Maje Marinković.

Jedan od najpoznatijih rijaliti učesnika, definitivno je Nikola Lakić koji je ranijih godina bio deo "Farme", ali i "Parova". Lakić je čak i oženio koleginicu iz rijalitija Aleksandru Tasić Coku, ali je sada kazao da je neće prevariti:

- Zauzet sam, nadam se da neću prevariti suprugu - kazao je Lakić okupljenim novinarima pred ulazak u karantin i dodao:

- Spreman sam, ali ako se desi da mi neka žena privuče pažnju Zoka neće ući u rijaliti, jer je to ispušena fora, to je kliše. Od mene možete očekivati sve i svašta, naročito da šetam u kupaćem i pokazujem svoje telo - rekao je Nikola.

Foto: Foto: Sandra Stojanov

 

 

Veliku pažnju privuklo je pojavljivanje Radomira Takija Marinkovića koji je dovezao Teodoru Delić. Marinković, ipak, ne ulazi u karantin i nije poznato da li će ući u "Zadrugu 7 Elitu".

Foto: Foto: Sandra Stojanov

 

 

Nakon njega veliku pažnju privukao je dolazak Osmana Karića, oca dugogodišnjeg rijaliti učesnika Stefana Karića. Ovoga puta će Osman pokušati da pobedi u rijalitiju, a njega je do karantina dopratila supruga Kristina.

Foto: Foto: Sandra Stojanov

 

 

Jedan od učesnika koji je privukao veliku pažnju jeste Ramiz Gusinac koji je, takođe, stigao u karantin:

- Ja sam Ramiz Gusinac iz Novog Pazara, otac troje dece. Zauzet sam, braniću se od žena ako me napadnu. Spontan sam, a pojma nemam šta će se dešavati i ne znam uopšte kako izgleda rijaliti. Mogu sa svakim da se družim. Devojke su lepe, ali su previše slobodne - kazao je Gusinac. 

Rijaliti program "Zadruga 7 Elita" okupiće preko 50 takmičara, a počinje sutra u 21 čas na kanalu televizije "Pink".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija