• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

02.09.2023

16:11

"Ovde sam pobedila! Neću u Elitu, dobar mi je vaš crveni tepih", Ana Ćurčić na velikoj Informerovoj žurci! (VIDEO)

Informer/ATA Imnages

Rijaliti

"Ovde sam pobedila! Neću u Elitu, dobar mi je vaš crveni tepih", Ana Ćurčić na velikoj Informerovoj žurci! (VIDEO)

Podeli vest

Drugoplasirana učesnica prošlogodišnje "Zadruge", Ana Ćurčić pojavila se na velikoj Informerovoj žurci gde se čak i takmičila u sportskim igrama i sa svojom ekipom odnela pobedu. Ona je sada Ani Mandić i Miliju Čoliću otkrila da joj je ova pobeda veoma draga, kao i crveni tepih.

Ana večeras neće ući u "Elitu 7", rijaliti koji ju je proslavio nakon što ju je bivši nevenčani suprug javno prevario, a sada je otkrila i da joj je crveni tepih u Rosićima draži od onog u "Zadruzi", kao i ova pobeda od nagrade u rijaliti programu: 

- Nekako mi je draže ovo prvo mesto, ipak je u sportskim disciplinama. Ono je bilo životno i morlano takmičenje, odnela sam svoju životnu pobedu.

Foto: Informer.rs

 

Ana je voditelju Miliju Čoliću priznala da neće biti deo "Elite 7" koja večeras počinje sa emitovanjem na televiziji "Pink": 

- Tako je, ne ulazim, ne razmišljam o tome i ne kajem se. Ovaj crveni tepih ovde mi je dobar. 

Mili je, potom, pitao Anu za najaktuelniju temu o tome što njena samoproklamovana kuma Milena Kačavenda sada ulazi u rijaliti:

- Što se tiče lažne kume, ja joj želim sve najbolje i da odnese pobedu. Mislim da je "self marketing" odlična stvar.

Foto: Informer TV prntscreen

 

 

Ana je, na pitanje da li će se uključivati u emisije i komentarisati učešće svoje bivše kume, odgovorila:

- Razlika će biti u tome što je ona lagala, a ja sada neću lagati. Uključivaću se u zavisnosti od situacije, kako se bude odvijalo, biće vruće - izjavila je Ćurčićeva.

Ana se vratila na temu uživanja u Rosićima gde Informer proslavlja početak rada televizije i 11 godina postojanja, a rijaliti učesnica istakla je da je ipak niko neće videti na stolu:

Foto: Informer TV prntscreen

 

 

- Neću da se penjem na sto i stolice, ne pijem. Došla je i Zoka (Zorica Marković), pa ću s njom biti i veseliti se.

A kada je reč o pesmama koje će naručivati, Ana je obelodanila šta voli:

- Ne znam da li sviraju "Ovamo, cigani" i od Zorice Marković "Lijte kiše".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Milomir Marić 9. put na slavlju u Rosićima:"Vesna će da dođe helikopterom!"
Estrada

Milomir Marić 9. put na slavlju u Rosićima:"Vesna će da dođe helikopterom!"

Veliko slavlje Informera koje se upravo održava u selu Rosići pod Divčibarama okupilo je i poznate ličnosti, a prvi je stigao Milomir Marić, novinar, voditelj i urednik televizije "Happy". On je za Informer, voditeljima Ani Mandić i Miliju Čoliću preneo svoje utiske i istakao da očekuje da će doći i njegova supruga Vesna Radusinović, ali ne kopnenim putem.

02.09.2023

14:53

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crvena zvezda otpisala još trojicu fudbalera
Crvena zvezda

Crvena zvezda otpisala još trojicu fudbalera

Šampion Srbije Crvena zvezda do kraja prelaznog roka pokušaće ili da proda ili da pošalje na pozajmice trojicu fudbalera, a prema pisanju "Mocart sporta", u pitanju su Uroš Kabić, Lazar Nikolić i Viktor Radojević.

06.07.2024

19:02

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija