• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2023

21:04

Dalila spremna da usvoji dete! Na rođendan ogolila dušu i sve priznala, još uvek nije oprostila sebi što je prevarila Dejana

ATA Imagrs

Rijaliti

Dalila spremna da usvoji dete! Na rođendan ogolila dušu i sve priznala, još uvek nije oprostila sebi što je prevarila Dejana

Podeli vest

Dalila je istakla da je svaki kutak u kući podseća na Dejana i da je vezuju samo lepe stvari za njega.

Bivša rijaliti učesnica, Dalila Dragojević, sinoć je proslavila svoj 30. rođendan, a tom prilikom je sumirala godinu za sobom. 

Dalila je istakla da je sebi dozvolila brojne greške, ali da se najviše kaje zbog preljube. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Bilo je prelepo, super smo se proveli. Godina za godinom, čovek postaje pametniji i pokušava da popravi greške. Ja se osećam kao da imam 23 godine, radim na tome da ispravim sve na čemu sam grešila. Sad ja da se kajem, kajem se za dosta stvari, ali najviše za grešku koju sam napravila u "Zadruzi". Od kajanja nemamo ništa, samo je na nama da ispravljamo - kazala je Dalila.

Ona je zatim istakla da ju je preljuba mnogo koštala. 

 

- Plašim se, sad kad neko pokušava da mi se približi mnogo testiram neku osobu. Nisam se zbližila ni sa kim, ima tu dopisivanja, ali ne verujem i nisam se predala - rekla je ona. 

Foto: ATAIMAGES

 

 

Dalila je otkrila i da li bi bila spremna da usvoji dete, ako se prirodnim putem ne bi ostvarila kao majka. 

- Da, razmišljala sam o tome. Ako se za par godina ne bih ostvarila, ako ne bih imala osobu pored sebe ili ako bih imala, ali se ne dešava, naravno da bih usvojila - kazala je ona. 

Voditeljka je govorila i o svojoj kući u rodnom Šepku, gde je živela sa Dejanom, te istakla da je svaki kutak u toj kući veže za bivšeg supruga

- Svaki kutak me vezuje za njega, nijedan muškarac osim mog oca nije kročio u tu kuću. Iskreno, danas ili sutra kad bih se zaljubila u nekog i zavolela, ne znam da li bih imala srca da odvedem u tu kuću. Mene za tu kuću ne mogu da vežu ružne uspomene, samo lepe, ali Bože moj, idemo dalje. Za mog oca će Dejan ostati broj jedan, iako se Dejan poneo kao da mu je on naneo neko zlo, a ne ja. Želim mu sve najlepše, kajem se za neke izgovorene reči, ali svako može da napravi grešku - kazala je Dalila u emisiji "Premijera Vikend - Specijal". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija