• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2023

22:45

Stanija Dobrojević objavila nove fotke sa dečkom! Evo kako se provodi starleta sa milionerom

Printscreen Instagram/Pexels

Rijaliti

Stanija Dobrojević objavila nove fotke sa dečkom! Evo kako se provodi starleta sa milionerom

Podeli vest

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić nekoliko dana proveli su u luksuznom hotelu u Crnoj Gori, nadomak Budve, odakle su se danas uputili ka Srbiji.

Anela Ahmić, koja se takmiči u rijaliti programu "Zadruga 7 - Elita", nedavno je iznela iznenađujuće informacije o svom suprugu Asminu Durdžiću. Ona je otkrila da je Durdžić, s kojim ima dete, prevario s rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević.

Stanija je vrlo brzo to demantovala, ističući da on nije oženjen, a sad je rešila da mu više ne krije identitet na društvenim mrežama, što je mesecima unazad radila.

Na Instagram profilu Dobrojevićeve osvanula je njena fotka sa Asminom, na kojoj vidimo kako uživaju pored mora.Sedeli su za stolom i pili koktele, a čini se da im je baš sve potaman.

Stanija se juče oglasila za "Blic" i ispričala da je u pitanju prevara.

- Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste dajte mi jedan dokaz, papir bilo sta i javno ću ga ostaviti! - pričala je starleta i dodala:

- Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa Zadruge i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija