• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2023

07:00

Luna Đogani otkrila termin porođaja, ali i kako će se dete zvati! Odabrala je ime sa posebnim značenjem

Kristijana Ćaćić

Rijaliti

Luna Đogani otkrila termin porođaja, ali i kako će se dete zvati! Odabrala je ime sa posebnim značenjem

Podeli vest

Iako je na pragu devetog meseca trudnoće, to je nije sprečilo da ispoštuje voditelja i televiziju Pink, pa se pojavila u studiju i izgledom iznenadila mnoge.

Luna Đogani je dala intervju pre snimanja emisije kod Ognjena Amidžića i pred našim kamerama otkrila kada joj je termin porođaja.

- Porađam se za tačno četiri nedelje - rekla je Luna i otkrila da će se njena druga ćerka zvati Lana.

Marko Miljković je dopratio večeras suprugu do studija u Šimanovcima, a kako je Luna otkrila, on joj je velika podrška u svemu.

Bivša zadrugarka je rekla i kako se oseća u trudnoći.

- Mnogo sam bolje nego u prvoj trudnoći. Mnogo sam vitalnija i pokretnija.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod:

Luna i Marko su svoju prvu ćerku Miu poslali u Švedsku, sa bakom Anabelom Atijas i tetkom Blankicom, kako bi se Đoganijeva u potpunosti spremila za porođaj.

​Inače, neke analize jezika su pokazale da se ime Lana može prevesti kao „nežna“, „draga“ ili „osoba koja je puna vrlina, milosti i prefinjenosti“, kao „dama“, „princeza“, ili „otmena žena“ ili kao „pažljiva osoba“, „velikodušna žena“, „moderna, kreativna ili vesela i radosna osoba“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija