• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer

06.09.2023

16:35

Anđela našla novog dečka! Đuričićeva smuvala političara, želi da je oženi

ATAIMAGES

Rijaliti

Anđela našla novog dečka! Đuričićeva smuvala političara, želi da je oženi

Podeli vest

Anđelin dečko nije znao da je ona bila u rijalitiju, ali to mu ni ne smeta, jer mu se mnogo dopala.

Bivša rijaliti učesnica, Anđela Đuričić je nakon raskida veze sa Zvezdanom Slavnićem našla novog dečka. U pitanju je navodno političar koji ima 30 godina. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Nije pratio rijaliti i uopšte nije bio upućen u to ko je ona i da je poznata. Mnogo mu se dopala, a sasvim slučajno imaju istu prijateljicu. On je tu devojku zamolio da ih upozna. Mlad je, ima 30 godina, ali je uspešan u politici. Jako je vaspitan i fin, pravi gospodin. Anđela se upoznala sa njim, shvatila je brzo da momak ima lepe manire, nije navalentan i baš je na mestu. Razmenili su brojeve, družili se, mislim da su uplovili u vezu, ali neće još da priznaju, jer se ona opekla i neće da se zaleće. Hoće da se lepo upoznaju, pa pošto sada i ona dolazi u Beograd imaće vremena da što više budu zajedno i vide u kom pravcu ide njihova priča. On je saznao da je Anđela bila u rijalitiju, ali njega ništa baš ne interesuje jer mu se mnogo dopala i prija mu kao osoba - priča izvor blizak Anđeli.

Foto: ATA Images

 

Anđelin novi dečko je oduševljen njom i rekao je kako je ona devojka kojom bi se oženio. 

- Čuju se svaki dan, njemu imponuje jer vidi da je ambiciozna i daje joj punu podršku. Rekao je da je da je ona devojka kojom bi se oženio - završava izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija