• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2023

22:10

Zadrugarka zabrinuta za majku! Zajecala u Beloj kući, niko nije mogao da je smiri

Printscreen You Tube

Rijaliti

Zadrugarka zabrinuta za majku! Zajecala u Beloj kući, niko nije mogao da je smiri

Podeli vest

Anastasia se zabrinula kako će njena majka reagovati na dešavanja u rijalitiju.

Nakon što je javno prevarila dečka sa Lukom, usledila je nova drama.

Foto: Printscreen You Tube

 

Anastasia Okolišan zajecala je u dvorištu Bele kuće nakon što je njen dečko, Luka Majčica, napravio ljubomornu scenu. Zadrugarka je otvorila dušu Terzi i Nikoli Lakiću i otkrila im je kroz kakav pakao prolazi posle samo par dana veze. Tada je ona priznala da se plaši majčine reakcije na sva dešavanja vezana za nju. Nikola i Terza su bezuspešno pokušavali da je uteše.

- Meni je žao majka ovo da gleda - rekla je uplakana Anastasia. 

- Biće još gore, dečko je ljubomoran i bitan mu je samo rijaliti. Dečko iz Hrvatske, njega boli uvo. Misliš da će da ide kod tebe? Iskreno da ti kažem, ti ćeš sa njim da imaš velikih problema u vezi - govorio je Terza.  

Foto: ATAIMAGES

 

- Svi kažu da ja to pričam, a vidi se. Ja neću da moja mama kući gleda da se ja nerviram ovde. Ispada da se stalno žalim na njega, ali nije. Neću da se moja mama nervira, da me vidi ovakvu. Nije normalno da mi neko kljuca mozak, rekla sam da sam se zaljubila i da mi prija. Ja sam došla do garniture, a on bi se ispred svih okrenuo: "Šta radiš? Praviš paćenika od mene ispred dva miliona ljudi", a on kaže da nije ljubomoran. Meni je Ramiz stvarno jako bitan. Ja ne umem da volim nekog posle četiri dana, ne znam šta očekuje. Meni je stalo, vidi se, ne bih se nervirala - plakala je bivša takmičarka "Zvezda Granda". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija